LIVE RADIO SOAAVE 2017


ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 

LIVE CHAT

48ο Ράλλυ Σπρίντ Θερμαϊκού

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Πριν ακόμα προλάβουν να κρυώσουν οι κινητήρες των αγωνιστικών αυτοκινήτων που συμμετείχαν στο 52ο Ράλλυ ΔΕΘ η επόμενη αγωνιστική διοργάνωση του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης είναι γεγονός. Το 48ο Ράλλυ Θερμαϊκού, τελευταίος γύρος του Κυπέλλου Αγώνων Ράλλυ Βορείου Ελλάδος για το 2019, θα διεξαχθεί στις 19 και 20 Οκτωβρίου με κέντρο την πόλη του Ωραιοκάστρου.

Με ολοκαίνουργια σχεδίαση και νέα ειδική διαδρομή 10 περίπου χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί 3 φορές αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον από όλους τους διεκδικητές και μη του θεσμού. Με την υποστήριξη του Δήμου Ωραιοκάστρου και των τοπικών φορέων ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης καινοτομεί με έναν αγώνα που φιλοδοξεί να φέρει θεατές και αγωνιζόμενους πολύ κοντά στη δράση. Οι δηλώσεις συμμετοχών ξεκινούν και είναι σίγουρο ότι δε θα λείψει κανείς. Μείνετε συντονισμένοι!

   

4η Ανάβαση Βλάστης

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος 2019 συνεχίζει την επιτυχημένη φετινή του πορεία με τον 5ο γύρο του θεσμού, την Ανάβαση Βλάστης το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019. Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας θα διοργανώσει την 4η Ανάβαση Βλάστης, στη γνωστή διαδρομή των 4.800 μέτρων. Ο χώρος του service φέτος θα μεταφερθεί στη διασταύρωση του δρόμου προς Αναρράχη με το δρόμο που οδηγεί στο χωριό της Βλάστης , για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων.

Περισσότερα...

   

52o Ράλλυ ΔΕΘ: Νικητές Οι Αναπολιοτάκης-Τσιούκας

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Γεμάτο δράση και ελπίδα! Έτσι θα περάσει στην ιστορία το 52ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Με πλούσιο θέαμα, μάχες σε όλες τις κατηγορίες, μεγάλο αριθμό θεατών στις ειδικές διαδρομές και προβολή που αξίζει και αρμόζει σε έναν τόσο ιστορικό αγώνα. Το βράδυ του Σαββάτου 40 αυτοκίνητα τελικά, αφού πήραν εκκίνηση από την νότια πύλη της ΔΕΘ, γέμισαν την πλατεία Αριστοτέλους , όπου και διανυκτέρευσαν και το πρώτο αναχώρησε λίγο πριν τις 8 το πρωί της Κυριακής για τις ειδικές διαδρομές του αγώνα.

Περισσότερα...

   

Οι συμμετοχές του 52ου Ράλλυ ΔΕΘ

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Στον άκρως ικανοποιητικό και ελπιδοφόρο αριθμό των 45 ανήλθε ο τελικός αριθμός των πληρωμάτων τα οποία με την έγκριση της ΟΜΑΕ θα λάβουν μέρος στο 52ο Ράλλυ ΔΕΘ. Η ποιότητα τους σε συνδυασμό με την κατανομή τους σε όλες τις κατηγορίες υπόσχονται δυνατές μάχες και θέαμα που θα έχουν την χαρά να απολαύσουν όσοι βρεθούν την ερχόμενη Κυριακή σε μία από τις ειδικές διαδρομές του αγώνα.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

   

52ο Ράλλυ ΔΕΘ

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν στις 12 Αυγούστου μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος της ΟΜΑΕ.
Ετοιμάσου να είσαι και εσύ μέσα στις συναρπαστικές εικόνες που θα γεμίσουν την 52η σελίδα του αγώνα! Όλες τις κατά τόπους διευθύνσεις της τροχαίας και της πυροσβεστικής που διασφαλίζουν την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα Όλους τους χορηγούς επικοινωνίας που βοηθούν την προβολή και κάλυψη του αγώνα.

Περισσότερα...

   

52ο Ράλλυ ΔΕΘ Ασφαλώς

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Η ασφάλεια είναι ευθύνη όλων και με τη σειρά μας όλοι πρέπει να συνδράμουμε στην διασφάλιση της.aΕπιπρόσθετα σε όσα πληρώματα έχουν ξεκινήσει αναγνωρίσεις και σε όσα θα το κάνουν τις επόμενες ημέρες, η Οργανωτική Επιτροπή του 52ου Ραλλυ ΔΕΘ και ο ΑΟΘ θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή και να ενημερώσει ότι θα πρέπει να συμπεριφέρονται υπεύθυνα, σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ  και την αγωνιστική δεοντολογία ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα με τις τοπικές κοινωνίες και τους λοιπούς χρήστες των δρόμων. Δε θα  υπάρξει καμία ανοχή σε συμπεριφορές που δε συνάδουν με την εικόνα του ομίλου και την αποδοχή του από το κοινωνικό σύνολο.

Περισσότερα...

   

Σελίδα 3 από 123

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>