LIVE RADIO SOAAVE 2017


ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 

LIVE CHAT

Αναγνωστάκης Racing Service

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η αγωνιστική ομάδα Αναγνωστάκης Racing Service θα συμμετάσχει στην πρώτη ανάβαση Φλώρινας, που θα λάβει χώρα το Σάββατο και την Κυριακή 08-09/06 και έχει προσελκύσει ήδη τους αγωνιζόμενους , αφού οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 50.

Το αγωνιστικό αυτοκίνητο της ομάδας Suzuki Swift Sport 1.6 με τα χρώματα της LUKOIL MECH GROUP είναι καθόλα προετοιμασμένο για τον αγώνα και ο οδηγός του, Κωνσταντίνος Αναγνωστάκης, απολύτως έτοιμος να δοκιμάσει για άλλη μια φορά τις βελτιώσεις και την εξέλιξη του αυτοκινήτου. Η δίψα για ταχύτητα δεν σταματά ποτέ. Θα μας βρείτε στην ειδική διαδρομή της  1ης Ανάβασης Φλώρινας . Περιμένουμε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

   

1η Ανάβαση Φλώρινας – Οι συμμετοχές

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αναρτήθηκε ο πίνακας των αθλητών που θα συμμετάσχουν στην 1η Ανάβαση Φλώρινας και ο αριθμός αυτών επιβεβαιώνει την στήριξη του θεσμού όταν οι αγώνες έχουν ως επίκεντρο τον αθλητή.

Περισσότερα...

   

1η Ανάβαση Φλώρινας – Ο τόπος

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Φλώρινα βρίσκεται στην επάνω αριστερά γωνία του χάρτη της Ελλάδας βουτηγμένη σε έναν τόπο ευλογημένο,  έναν τόπο όπου η φύση οργιάζει από την πόλη προς το χιονοδρομικό κέντρο Βίγλα – Πισοδέρι μέχρι τις Λίμνες των Πρεσπών. Την πόλη ομορφαίνει ο  ποταμός Σακουλέβας ο οποίος συνοδευόμενος από τα διαφόρων χρωμάτων νεοκλασικά κτήρια, τις καφετέριες και τα εστιατόρια γίνετε η ψυχή της Φλώρινας.

Περισσότερα...

   

1η Ανάβαση Φλώρινας – Η Βαθμολογία

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Όπως είναι λογικό, μετά από μόλις δύο αγώνες το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος δεν έχει ξεδιπλώσει ακόμα βαθμολογικά την δυναμική του. Έτσι η βαθμολογία πριν από την Ανάβαση Φλώρινας διαμορφώνεται  ως εξής:

Στην κλάση έως 1400 κ. εκ. προηγείται ο Μπαξεβανάκης Αντώνης από τον ΟΦΑΔ με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Στην κλάση 1401-1600 κ. εκ. ισοβαθμούν οι Καρλιώτης Κωνσταντίνος από τον ΣΜΑΚ με νίκη στην Ανάβαση Λιβαδίου και ο Κουτσοδήμος Κωνσταντίνος από την ΛΑΜΚΕ με νίκη στην Ανάβαση Βλάστης.

Στην κλάση έως 2000 κ. εκ. επικρατεί με δύο στις δύο νίκες ο Παρασκευαϊδης Γιώργος από την ΑΛΠ.

Στην κλάση Formula Saloon FSA οι Στραβοκώστας Νικόλαος από την ΛΑΜΚΕ με νίκη στην Ανάβαση Βλάστης και ο Αντωνιάδης Νικόλαος από την ΑΣΠΙΣ με νίκη στην Ανάβαση Λιβαδίου μοιράζονται την πρώτη θέση ενώ στην κλάση Formula Saloon FST προηγείται o Λαζαρίδης Κωνσταντίνος από τον ΟΦΑΔ.

Στις παροχές που  αφορούν στους συμμετέχοντες στην 1η Ανάβαση Φλώρινας πέρα από τις δύο διανυκτερεύσεις και τα δύο γεύματα (7 και 8 Ιουνίου) η οργάνωση προσφέρει δωρεάν μεταφορά των αγωνιστικών από τις πόλεις Βόλος- Λάρισα-Ελασσόνα, Δράμα-Σέρρες-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη- Γιαννιτσά-Βέροια.

Για πληροφορίες που αφορούν στις αυτοκινητάμαξες μπορείτε να καλείται τον κ. Χαράλαμπο Κόκκαλη στο τηλέφωνο 6940275601

Υπενθυμίζουμε πως για λόγους ασφάλειας η ειδική διαδρομή θα «κλείσει» για την κυκλοφορία στις 9.30 π.μ. τόσο το Σάββατο 08.06. στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά όσο και την Κυριακή 09.06. την ημέρα του αγώνα.

Η 1η Ανάβαση Φλώρινας, ο τρίτος αγώνας του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος θα φέρει τους πρωταγωνιστές πιο κοντά βαθμολογικά δίνοντας στους αθλητές ένα επιπλέον κίνητρο συμμετοχής στον επόμενο αγώνα του Κυπέλλου που είναι η Ανάβαση Νιγρίτας στις 01.09.

Η Οργανωτική Επιτροπή εύχεται καλή επιτυχία και ασφαλή περάσματα σε όσους αθλητές δηλώσουν συμμετοχή.

 

Γραφείο Τύπου

1η Ανάβαση Φλώρινας

   

1η Ανάβαση Φλώρινας – Η αυτοκινητάμαξα

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΣτις παροχές προς αφορούν στους συμμετέχοντες στην 1η Ανάβαση Φλώρινας πέρα από τις δύο διανυκτερεύσεις και τα δύο γεύματα (7 και 8 Ιουνίου) η οργάνωση προσφέρει δωρεάν μεταφορά των αγωνιστικών από τις πόλεις Βόλος- Λάρισα-Ελασσόνα, Δράμα-Σέρρες-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Γιαννιτσά-Βέροια.

Για πληροφορίες που αφορούν στην αυτοκινητάμαξα μπορείτε να καλείται τον κ. Χαράλαμπο Κόκκαλη στο τηλέφωνο 6940275601

Υπενθυμίζουμε πως για λόγους ασφάλειας η ειδική διαδρομή θα «κλείσει» για την κυκλοφορία στις 9.30 π.μ. τόσο το Σάββατο 08.06. στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά όσο και την Κυριακή 09.06. την ημέρα του αγώνα.

Η Οργανωτική Επιτροπή εύχεται καλή επιτυχία και ασφαλή περάσματα σε όσους αθλητές δηλώσουν συμμετοχή

 

Γραφείο Τύπου

1η Ανάβαση Φλώρινας

   

1η Ανάβαση Φλώρινας – Οι 50 αποχρώσεις του πράσινου

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ


Κόβει την ανάσα η βουτηγμένη σε μια πράσινη θάλασσα διαδρομή την οποία καλούνται να κατακτήσουν οι συμμετέχοντες αθλητές στην 1η Ανάβαση Φλώρινας. Τα 5 συν χιλιόμετρα δρόμου από την είσοδο των pits, το warm up μέχρι και το flying διαδέχονται εναλλακτικά δεκάδες αποχρώσεις του πράσινου από την εκτυφλωτικά λαμπυρίζουσα στον ήλιο ανοιχτόχρωμη έως την σκοτεινή σχεδόν μαύρη.

Για τους θεατές αυτό το υπέροχο τοπίο σε συνδυασμό με την διέλευση των αγωνιστικών θα σημαίνει όμορφες εικόνες. Για τους αγωνιζόμενους όμως θα σημαίνει επισταμένη προσοχή καθώς πρόκειται για μια τεχνικά απαιτητική και ιδιαίτερα γρήγορη διαδρομή. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τόσο για τους αθλητές όσο και για τους θεατές τα γρήγορα εναλλασσόμενα εσάκια.

Η διαδρομή διαθέτει καλής ποιότητας οδόστρωμα, μέτριες καμπές και μέτρια κλίση ενώ το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η διαδοχή των σκιερών με αυτή των ηλιόλουστων σημείων.

Για λόγους ασφάλειας η ειδική διαδρομή θα «κλείσει» για την κυκλοφορία στις 9.30 π.μ. τόσο το Σάββατο 08.06. στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά όσο και την Κυριακή 09.06. την ημέρα του αγώνα.

Η φιλόξενη Φλώρινα αλλά και οι όμοροι νομοί  σας περιμένουν για ένα υπέροχο, ανέμελο αλλά γεμάτο δράση σαββατοκύριακο. Από την άλλη η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα εύχεται καλή επιτυχία και ασφαλή περάσματα σε όσους αθλητές δηλώσουν συμμετοχή.

Δείτε ΕΔΩ ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων που αφορά στον αγώνα.

 

Γραφείο Τύπου

1η Ανάβαση Φλώρινας

   

Σελίδα 4 από 123

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>