LIVE RADIO SOAAVE 2017


ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 

LIVE CHAT

2η Ανάβαση Βλάστης – Νικητής ο Κωνσταντινίδης Γιάννης

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ


Με την καταστροφική μπόρα του Σάββατου να έχει περάσει ανεπιστρεπτί ,ευτυχώς χωρίς ζημιές, η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας με την βοήθεια των συμμετεχόντων αθλητών και τους θεατές που τίμησαν με την παρουσία τους τον αγώνα, διοργάνωσε επιτυχώς τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος.

Περισσότερα...

   

2η Ανάβαση Βλάστης – Τα δοκιμαστικά

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ


Ξεκίνησαν στην ώρα τους, ο λόγος για τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά, με την θερμοκρασία να είναι ιδανική και τον καιρό να κάνει παιχνίδια εναλλαγής ήλιου και αραιής συννεφιάς. Ένα αεράκι έδιωχνε την αναμενόμενη για την περιοχή καταιγίδα και τα αγωνιστικά άρχισαν ένα μετά το άλλο να ανηφορίζουν χωρίς προβλήματα την ειδική διαδρομή, μάλιστα ο Νίκος Τσιφούτης οδήγησε την BMW Ε30 πλαγιολισθαίνοντας ως την κορυφή. Ο Δημήτρης Μπατσάρας εκκίνησε τελευταίος  το πρώτο σκέλος των δοκιμαστικών περνώντας τα «Κ» με ψιλή βροχή. Ο υπολειπόμενος Αχιλλέας Μποχώρης δεν μπόρεσε να εκκινήσει επειδή χρειάστηκε να αλλάξει ημιαξόνιο στο «ντριφτάδικο» Audi A4.

Περισσότερα...

   

2η Ανάβαση Βλάστης – Με 23 συμμετοχές

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ


Οι εποχές είναι δύσκολες και η κορυφή αναμφίβολα κατακτιέται μόνο αν συνεχιστεί η ανάβαση. Αυτήν την κορυφή καλούνται το Σαββατοκύριακο 09 και 10 Σεπτεμβρίου να κατακτήσουν οι  τελικά 23 αθλητές που δήλωσαν συμμετοχή στην 2η Ανάβαση Βλάστης. Οι απουσίες, κάποιες  εκ των οποίων  για σοβαρούς λόγους, δεν καθιστούν τον αγώνα λιγότερο ανταγωνιστικό ούτε μειώνει το βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού τα ονόματα των αθλητών  που φιγουράρουν στην λίστα εκκίνησης είναι οι διεκδικητές των τίτλων ανά κατηγορία στο Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος.

Περισσότερα...

   

50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. – Οι υποστηρικτές

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ


Συν-δημιουργούν το συναρπαστικό αναλαμβάνοντας ίσως το πιο άχαρο μέρος της διοργάνωσης, αυτό της κάλυψης των εξόδων που στην περίπτωση ενός αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ανέρχονται σε μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Στην ιστορία του Α.Ο.Θ. οι υποστηρικτές ήταν πολλοί και στήριζαν τον αγώνα τόσο χρηματικά όσο και υλικά. Το ταξίδι των 49 ετών και των χιλιάδων αγωνιστικών χιλιομέτρων έκαναν δίπλα στον όμιλο, εκτός της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης της οποίας φέρει το όνομα το δικό μας Ράλλυ Δ.Ε.Θ., η Pirelli, η BMW Αδαμίδης, η Express Service, η E.K.O., ο Ο.Π.Α.Π., η  ROTHMANS, η BMW Τρικαλιώτης, τα Ακίνητα Τζαμπάζης, οι Ζωοτροφές Τριανταφύλλου.

Περισσότερα...

   

14η Δεξιοτεχνία Δράμας «Σακάρας» - Χρόνο ημέρας ο Τσολακίδης Θεόδωρος

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ


Θύμιζε παλιές εποχές ο 6ος γύρος του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος του οποίου την ευθύνη διοργάνωσης είχε ο Ο.Φ.Α.Δ.
Η 14η Δεξιοτεχνία Δράμας καταγράφηκε με έντονα γράμματα στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού όχι μόνο διότι ήταν αφιερωμένη στην μνήμη του εκλιπόντα συναθλητή και φίλου του ΟΦΑΔ «Σακάρα», αλλά διότι συγκέντρωσε τις περισσότερες μέχρι στιγμές συμμετοχές για φέτος. Έτσι με 49 πολύ δυνατούς αθλητές και πολύ κόσμο περιμετρικά του χώρου Ανάπλασης του δήμου Δράμας, ο ΟΦΑΔ διαχειρίστηκε πολύ καλά την αυξημένη σε απαιτήσεις κατάσταση με μελανό σημείο την καθυστερημένη κατά 45 λεπτά έναρξη του αγώνα.

Περισσότερα...

   

14η Δεξιοτεχνία Δράμας «Σακάρας»

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣΤην Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ο Ο.Φ.Α.Δ. (Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου Δράμας) καλείται να διοργανώσει την 14η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων που προσμετρά στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό φέτος Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος.
Ο Ο.Φ.Α.Δ. που «έχασε» πρόσφατα τον συναθλητή και μέλος του ομίλου Αναστάσιο Ανθόπουλο, αφιερώνει την αθλοπαιδιά στην μνήμη του ονομάζοντάς την 14η Δεξιοτεχνία «Σακάρας» που ήταν και το παρατσούκλι του άτυχου φίλου. O αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Ανάπλασης του δήμου Δράμας, επί της οδού 1η Ιουλίου και αναμένεται να γεμίσει όπως κάθε χρόνο ασφυκτικά με κόσμο παρά την προβλεπόμενη για αύριο ζέστη. Η ώρα εκκίνησης είναι στις 11:00 το πρωί και όπως μας έχει συνηθίσει το έπαθλο μέχρι στιγμής κανένας αθλητής δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν αφού κάθε βαθμός αποδεικνύεται πιο πολύτιμος από κάθε πρόβλεψη. Μια ματιά στην βαθμολογία, που σας επισυνάπτουμε σε αρχείο pdf στο τέλος του άρθρου, αρκεί για του λόγου το αληθές._Δελτίο Τύπου

   

Σελίδα 7 από 118

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>