LIVE RADIO SOAAVE 2017


ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 

LIVE CHAT

Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Β.Ε. – Η βαθμολογία μετά και τον 4ο γύρο

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Β.Ε. – Η βαθμολογία μετά και τον 4ο γύρο
Ο ανταγωνισμός στις δεξιοτεχνίες είναι πλέον πολύ έντονος και θυμίζει παλιότερες εποχές όταν οι αθλοπαιδιές είχαν ύψιστη σημασία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, έτσι η Ο.Μ.Α.Ε. αύξησε τον αριθμό των αγώνων αφού αυξήθηκε το ενδιαφέρον αλλά και οι συμμετοχές. Εντυπωσιακή ήταν η αρχή του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος με τον Σ.Μ.Α.Β. να διοργανώνει την πρώτη δεξιοτεχνία του καταφέρνοντας  να κινητοποιήσει τους τοπικούς φτάνοντας τις 41 συμμετοχές. Το 2ο γύρο ανέλαβε ο Α.Ο.Θ., ο οποίος παρά τις δυσκολίες που αφορούσαν στην εύρεση κατάλληλου χώρου μπόρεσε και διοργάνωσε τον αγώνα με 39 συμμετοχές. Το Κύπελλο κινήθηκε βορειοανατολικά με τον Ο.Φ.Α.Α. να δίνει μια διαφορετική νότα σχεδιάζοντας δύο παράλληλες διαδρομές και προσελκύοντας 40 συμμετέχοντες. Ακόμα πιο βόρεια η ActionRoad, διοργανώτρια λέσχη της 13ης Δεξιοτεχνίας Ορεστιάδας έπρεπε να αποδείξει πως μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς των πιο έμπειρων λεσχών και να προσελκύσει το ενδιαφέρον των αγωνιζομένων παρότι ημερολογιακά ήταν τρεις εβδομάδες μετά τον αγώνα της Αλεξανδρούπολης. Εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως μπορεί και οι 42 συμμετοχές το απέδειξαν περίτρανα.
Η προσωρινή βαθμολογία μετά και τον αγώνα της Action Road δείχνει πως ο δρόμος για την διεκδίκηση του τίτλου και στις τρεις κλάσεις είναι μακρύς. Στις πρώτες θέσεις οι βαθμολογικές διαφορές μπορούν εύκολα να ανατραπούν ενώ  οι ισοβαθμίες σε 3, 4 ή ακόμα και 5 θέσεις δείχνουν πως ο ανταγωνισμός στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών, τον οποίο διοργανώνει  στον χώρο της Εμποροπανήγυρης την Κυριακή 25 Ιουνίου η έμπειρη Αυτοκινητιστική Λέσχη της Πτολεμαΐδας, θα είναι κάτι παραπάνω από έντονος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΩΝ

   

13η Δεξιοτεχνία Αυτοκίνητων Ορεστιάδας – Χρόνο ημέρας ο Καρατσομπαλίδης Δημήτρης

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ


Με απόλυτη επιτυχία και με σύμμαχο τον καιρό ο οποίος «συγκρατήθηκε»  σε ότι αφορά την βροχή,  διεξήχθη η 13η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων στην ακριτική Ορεστιάδα από την Action Road. Συμμετοχές ρεκόρ με τον αριθμό να σκαρφαλώνει στις 42 εκ των οποίων οι 30 αφορούσαν  στην άκρως ανταγωνιστική κλάση Γ, δηλαδή μεταξόνιο πάνω από 2.50μ.
Αγωνιστικά και ανά κλάση δεν υπήρχαν εκπλήξεις στην Κλάση Α με μεταξόνιο έως 2.40 μ. την τριάδα του βάθρου αποτέλεσαν οι Καρατσομπαλίδης Δημήτρης με Peugeot 106, Καραμανώλης  Ιωάννης και Καραμανώλης Νεκτάριος με Toyota Starlet αμφότεροι.
Στην κλάση Β με μεταξόνιο από 2.40μ. έως 2.50μ. την πρωτιά πήρε ο Καβατσικλής Θεόδωρος με Opel Kadett  αφήνοντας πίσω του τους Κουνατιάδη Δημήτρη επίσης με Opel Kadett και Πενέτη Μαρίνο με Ford Escort. Περισσότερο θέαμα και εντυπωσιακή  πλαγιολίσθηση έδωσαν στους πολίτες της Ορεστιάδας όπως ήταν αναμενόμενο οι συμμετέχοντες στην κλάση Γ, με τους Μαυροκέφαλο Σάββα και Εμμανουήλ να κάνουν το 1-3 με την Opel Manta. Ανάμεσά τους στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ο Τσολακίδης Θεόδωρος με Opel Ascona.
Ο επόμενος αγώνας του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος θα διοργανωθεί από την Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας την Κυριακή  25 Ιουνίου.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


   

23ο Ράλλυ Φίλιππος – Επικράτησαν οι Μπρόζος – Βογιαντζής

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ


20 δυνατές συμμετοχές έδωσαν το παρόν και την μάχη με τον χρόνο στις τρεις φορές επαναλαμβανόμενη ειδική διαδρομή «Κουστοχώρι» στο 23ο Ράλλυ Φίλιππος τον πρώτο αγώνα για το περιφερειακό Κύπελλο βορείου Ελλάδος. Νικητές αυτής της πρώτης δοκιμασίας οι Μπρόζος Φώτης - Βογιαντζής Τάσος με Citroen ZX 16V οι οποίοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά πιάνοντας στον ύπνο τους Καμπίλη Παναγιώτη  - Τσαούσογλου Μάριο με Skoda Fabia S 2000, που με την σειρά τους κέρδισαν την δεύτερη ειδική δεν κατάφεραν όμως να εκκινήσουν στην τρίτη οπότε και εγκατέλειψαν. Άτυχοι στην μάχη για την κορυφή μετά από έξοδο ήταν τα αδέρφια Κωνσταντινίδη με  Citroen ZV 16V των οποίων οι χρόνοι στα πρώτα δύο περάσματα τους τοποθετούσαν στο βάθρο γενικής.  Τελικά σε αυτό ανέβηκαν στο δεύτερο σκαλί οι Γοριτσάς Ποσειδώνας  - Σπύρου Απόστολος με Mitsubishi Lancer Evo X και στο τρίτο οι νικητές στα 1600, Χαλδαίος Στέλιος – Σαμαράς Κωνσταντίνος με Citroen C2 GT.

Περισσότερα...

   

Έκδοση ΔΤΤ

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ


Συμπληρωματική διευκρίνιση της Εγκυκλίου 12/2017 για τα ΔΤΤ
Για την καλύτερη ενημέρωση των αγωνιζομένων για την έκδοση Δελτίου Τεχνικής Ταυτότητας (ΔΤΤ) υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν αποστείλει στην ΟΜΑΕ τα παρακάτω δικαιολογητικά, 10 ημέρες πριν από τον αγώνα στον οποίο θα συμμετάσχουν:
1.    Άδεια κυκλοφορίας ή αριθμός αγωνιστικής πινακίδας
2.    Δήλωση ακινησίας του αυτοκινήτου από την Εφορία
3.    Υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη από ΚΕΠ περί νομίμου κατοχής
4.    Εξουσιοδότηση επικυρωμένη από ΚΕΠ όταν ο ιδιοκτήτης είναι διαφορετικός από τον χρήστη
5.    2 φωτογραφίες jpg format του αυτοκινήτου διαστάσεων 10Χ15, 3/4 εμπρός όλο το αυτοκίνητο και 3/4 πίσω όλο το αυτοκίνητο
6.    Παράβολο 70€ μέσω λογαριασμού τραπέζης προς ΟΜΑΕ

Περισσότερα...

   

23ο Ράλλυ Φίλιππος

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Την Κυριακή 14 Μαΐου θα ξεκινήσει επιτέλους η αγωνιστική ευφορία που αφορά στο Περιφερειακό Κύπελο βορείου Ελλάδος με την Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας να δίνει τον ρυθμό διοργανώνοντας το 23ο Ράλλυ Φίλιππος. Αγαπημένος αγώνας με την γνωστή στους πολλούς ειδική διαδρομή «Κουστοχώρι» να επαναλαμβάνεται  τρεις φορές ώστε να δώσει τελικά στα 20 συμμετέχοντα πληρώματα 42.30 αγωνιστικά χιλιόμετρα για να αναμετρηθούν. Πεδίον δόξης λαμπρό για όσους τόλμησαν να κάνουν φέτος την αρχή στο 23ο Ράλλυ Φίλιππος, με την λέσχη να δηλώνει έτοιμη αλλά και ευχαριστημένη με τον αριθμό των πληρωμάτων που την εμπιστεύτηκαν. Το πρόγραμμα του αγώνα θέλει την Λ.Α.Β. να πραγματοποιεί την νέα διαδικασία του Αρχικού Τεχνικού Ελέγχου σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τον κανονισμό. Η Α.Τ.Ε. θα γίνει  το Σάββατο 13 Μαΐου από τις 18:00 έως τις19:00 στο συνεργείο Μπιλαδέρη στην Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας. Την Κυριακή 14 Μαΐου το πρώτο αγωνιστικό θα εκκινήσει στις 10.33, όσοι επιχειρήσουν την δια ζώσης θέαση του αγώνα θα πρέπει να γνωρίζουν πως η ειδική διαδρομή θα κλείσει στις 9.30 και πως δεν προβλέπεται να ανοίξει ανάμεσα στα τρία περάσματα. Όσοι όμως δεν μπορέσουν να βρεθούν στα ορεινά της Βέροιας μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα διαδικτυακά (www.soaave.gr) από την ιστοσελίδα του ΣΟΑΑΒΕ.  Η απονομή των κυπέλων θα γίνει στις 15:00 στην πλατεία Φυτείας. _Γιώργος Παπαδόπουλος

 

   

H A.R.S. στην 3η Αανάβαση Νιγρίτας

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η 3η Ανάβαση Νιγρίτας  πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και την απήλαυσαν  τόσο οι αγωνιζόμενοι όσο και  οι πολυάριθμοι θεατές , οι οποίοι κατέκλυσαν την ειδική διαδρομή, χειροκροτώντας τους οδηγούς  . Ο συναγωνισμός μεγάλος, αλλά  η ομάδα Αnagnostakis Racing Service κατάφερε να κατακτήσει τη 2η θέση εως τα 1600cc στην κατηγορία Α6. Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια ήταν οι χορηγοί της ομάδας : LUKOIL MECH GROUP, COMLINE TOPSIS AUTO PARTS και SUZUKI SERVICE ANΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ , καθώς και οι τεχνικοί της ομάδας. Τους  ευχαριστούμε όλους θερμά!

   

Σελίδα 8 από 114

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>