LIVE RADIO SOAAVE 2017


ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 

LIVE CHAT

Αγώνας ταχύτητας Τατόϊ 08.10.

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Λίγα λεπτά μετά τις 9 άρχισαν την προθέρμανση των μηχανών, οι οδηγοί που έλαβαν μέρος στον αγώνα ταχύτητας αυτοκινήτων στο ΤΑΤΟΪ σήμερα κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017.
Από τις χθεσινές χρονομετρημένες δοκιμές έχει προκύψει και η κατάταξη των οδηγών στην εκκίνηση και τους χρόνους όλων των οδηγών μπορείτε να δείτε εδώ

Περισσότερα...

   

Αγώνας ταχύτητας Τατόϊ - 07.10

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Στο αεροδρόμιο Τατοΐου ακούστηκαν μετά από 35 χρόνια, οι κινητήρες των αγωνιστικών αυτοκινήτων. Από το πρωί του Σαββάτου άρχισαν να φτάνουν οι ομάδες με τα αυτοκίνητα και τους οδηγούς και να παίρνουν τη θέση τους για τις δοκιμές. Οι οργανωτές (που είχαν ξενυχτήσει για να προλάβουν) κατάφεραν μέσα σε 24 ώρες να τοποθετήσουν κατάλληλα, τα χιλιάδες ελαστικά με τα οποία οριοθετήθηκε η πίστα. Δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερς και θεατές άρχισαν να φτάνουν από τις 8 το πρωί, ενδεικτικό του ενδιαφέροντος και οι περισσότεροι σαν να μην πίστευαν οτι έγινε δυνατό να αναβιώσουν οι αγώνες ταχύτητας του Τατοΐου. Ακόμα και οδηγοί αγωνιστικών μοτοσικλετών θεάθηκαν να κάνουν γύρους στην πίστα εξετάζοντας το ενδεχόμενο – προφανώς – να γίνουν και αγώνες ταχύτητας μοτοσικλετών στο μέλλον, όπως και κατά το παρελθόν.

Περισσότερα...

   

Αγώνας ταχύτητας Τατόϊ

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για την αναβίωση των αγώνων ταχύτητας αυτοκινήτων στο Τατόϊ. Το Σάββατο (αύριο) το πρωί 7 Οκτωβρίου 2017 αρχίζουν από τις 9:00 οι δοκιμές, (ελεύθερες και χρονομετρημένες) και θα έχουν ολοκληρωθεί ως (τις 16:00) το απόγευμα. Ανάλογα με την κατάταξη των οδηγών, το πρωί της Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2017, από τις 9:00 θα αρχίσει η προθέρμανση μηχανών και οδηγών ανά κατηγορία και στη συνέχεια θα γίνουν οκτώ αγώνες όλων των κατηγοριών ως τις 16:00 το απόγευμα οπότε και θα έχουμε τους νικητές καθώς ο αγώνας μετράει για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Περισσότερα...

   

1η Δεξιοτεχνία Κιλκίς – Χρόνο ημέρας ο Κώστας Οικονομίδης

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣΗ Χώμα Κιλκίς «έχασε» την παρθενία της σήμερα Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου διοργανώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον 7ο γύρο του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος, στο ίδιο σημείο όπου πριν από 25 χρόνια αγωνίστηκε τότε με Fiat Amico, ο ταχύτερος της ημέρας Κώστας Οικονομίδης σήμερα με Fiat Punto. Ο δρόμος που οδηγεί στο κέντρο της πόλης έκλεισε, ο κόσμος κατέκλυσε περιμετρικά τον χώρο διεξαγωγής της 1ης Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτων και χειροκρότησε τις δύο προσπάθειες των 39 αθλητών. Με έντονο τον ανταγωνισμό, τις δυνατές συμμετοχές, τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες, την εύστοχη γεμάτη χιούμορ παρουσίαση του αγώνα και τον πάρα πολύ κόσμο, το Κιλκίς έκανε την έκπληξη διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες.

Περισσότερα...

   

50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. – Άξιζε

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Όσοι έχουν ασχοληθεί άμεσα ή έστω έμμεσα με μια διοργάνωση όπως είναι ένας αγώνας αυτοκινήτων με πανελλαδική εμβέλεια, ξέρουν και αναγνωρίζουν αυτήν την γλυκιά αίσθηση ικανοποίησης που σε πλημμυρίζει μετά το πέρας του αγώνα. Το αποτέλεσμα που είναι ορατό σε όλους αφορά στην διέλευση των αγωνιστικών αυτοκινήτων από τις ειδικές διαδρομές, αυτό όμως που δεν φαίνεται είναι ο συντονισμός και η οργάνωση των εκατοντάδων παντελώς διαφορετικών μεταξύ τους ανθρώπων για παντελώς διαφορετικά πράγματα. Αυτό και μόνο ως γεγονός αναδεικνύει την πολυπλοκότητα του εγχειρήματος αλλά και το κοστολόγιο που συνεπάγεται αυτής της πολύπλευρης όψης ενός αγώνα. Έτσι τα ευχαριστήρια από πλευράς του Α.Ο.Θ. είναι πάντα ειλικρινή αλλά ποτέ αρκετά.

Περισσότερα...

   

50o Ράλλυ Δ.Ε.Θ. – Νικητές οι Τσολακίδης – Δήμος

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ


Ο καιρός καλοκαιρινός, πέραν του δέοντος ζεστός, οι θεατές πολλοί και ενθουσιασμένοι για το γεγονός, πικραμένοι όμως για τον αριθμό των συμμετοχών. Τα πληρώματα, οι ήρωες κάθε αγώνα, δεν έδωσαν την μάχη απλά με αξιοπρεπώς αλλά με σθένος αντιμετωπίζοντας κάθε αναποδιά με χαμόγελο. Η οργάνωση με 100+ ανθρώπους διασφάλισε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα χωρίς περιθώρια αμφισβήτησης.   Ήταν επετειακό, εορταστικό με την μέγιστη δυνατή προβολή και αναμφίβολα ένας αυθεντικός χωρίς εκπτώσεις αγώνας,  ο οποίος καταχωρήθηκε στην ιστορία και τις μνήμες όλων  μας ως το χρυσό 50ο  Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Επιπλέον έγινε ιδιοκτησία όλων όσων το στήριξαν άμεσα ή έμμεσα, λίγο ή πολύ, προβάλλοντάς το, καλύπτοντας μέρος των εξόδων, χειροκροτώντας τα πληρώματα ή συμμετέχοντας σε αυτό.

Περισσότερα...

   

Σελίδα 8 από 120

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>