LIVE RADIO SOAAVE 2017


ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 

LIVE CHAT

18η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Την Κυριακή 25 Ιουνίου η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας καλείται να διοργανώσει τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν, η λέσχη δηλώνει έτοιμη, το σχέδιο της δεξιοτεχνίας δημοσιεύτηκε,  ο χώρος της εμποροπανήγυρις είναι γνωστός στους αγωνιζόμενους και η μέχρι στιγμής βαθμολογία δείχνει πως στην δεξιοτεχνία της Πτολεμαΐδας οι αγωνιζόμενοι θα πάνε αποφασισμένοι να κάψουν λάστιχο καθώς είναι πολλές οι ισοβαθμίες.

Περισσότερα...

   

5η Ανάβαση Δράμας - Δοκιμαστικά

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ


Με καλοκαιρία, πολύ διάθεση για αγώνα και παρόντες τους 36 συμμετέχοντες διεξήχθησαν σήμερα στο περιαστικό δάσος  της Δράμας τα τρία δοκιμαστικά περάσματα της 5ης Ανάβασης Δράμας. Ενδιαφέρον είχε η προσέλκυση από τον Ο.Φ.Α.Δ. και συμμετοχή στον αγώνα τεσσάρων αγωνιζομένων από την Βουλγαρία αξιώνοντας εαυτούς και με χρόνους βάθρου. Στην Formula Saloon Turbo ο Λαζαρίδης επικράτησε με το Mitsubishi Lancer Evo VIII έχοντας τον Βούλγαρο Yuliyan Teliyski με Mitsubishi Lancer Evo IX. Ελπίδες  βάθρου έχουν φυσικά και οι Δημήτρης Μπαλάσης με Toyota Corolla και Δημήτρης Κατσαρός με  Mitsubishi Lancer Evo IX.

Περισσότερα...

   

Άξια η παρουσία των μελών του ΣΟΑΑΒΕ στο Ράλλυ Ακρόπολης

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ

Τώρα που καταλάγιασε η σκόνη αλλά και η δημοσιότητα που αφορά στο 63ο Seajets Ράλλυ Ακρόπολις ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου Θεσσαλονίκης  συγχαίρει τα μέλη του Σωκράτης Τσολακίδης και Δήμος Χάρης οι οποίοι κατάφεραν με το Skoda Fabia R5 να τερματίσουν στην 5η θέση της  γενικής κατάταξης αυτού του τόσο σημαντικού αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και στην 1η θέση ανάμεσα στα Ελληνικά πληρώματα. Συγχαρητήρια όμως και εύσημα στους Παύλο και Αντώνη Μπαξεβανάκη πατέρα και γιο που αποτελούν πλέον σταθερή αξία στο Ράλλυ Ακρόπολης και κατάφεραν να φτάσει το Toyota Yaris  στον τερματισμό με αξιώσεις, πρώτη θέση της κατηγορίας το Σάββατο και τέταρτη θέση την Κυριακή.

   

Η A.R.S. στην 5η Ανάβαση Κορυλόβου

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Δελτίο Τύπου

Η ομάδα A.R.S., Anagnostakis Racing Service , αφού ξεκίνησε δυναμικά τις αναβάσεις, συνεχίζει έτσι στην 5η Ανάβαση Κορυλόβου Δράμας, στις 10 και 11 Ιουνίου 2017.
Στις διαδρομές της Δράμας θα εμφανιστούμε με το γνωστό Suzuki Swift Sport 1.6 και οδηγό τον Κωνσταντίνο  Αναγνωστάκη.  
Μαζί μας ,πάντα, οι πολύτιμοι υποστηρικτές μας:
SUZUKI SERVICE ANAGNOSTAKIS
MECH GROUP LTD-LUKOIL LUBRICANTS
COMLINE- TOPSIS AUTOPARTS.
Στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού υποσχόμαστε θέαμα και για αυτό τους περιμένουμε.
Σε όλους τους αγωνιζόμενους ευχόμαστε καλό αγώνα.

   

Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Β.Ε. – Η βαθμολογία μετά και τον 4ο γύρο

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Β.Ε. – Η βαθμολογία μετά και τον 4ο γύρο
Ο ανταγωνισμός στις δεξιοτεχνίες είναι πλέον πολύ έντονος και θυμίζει παλιότερες εποχές όταν οι αθλοπαιδιές είχαν ύψιστη σημασία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, έτσι η Ο.Μ.Α.Ε. αύξησε τον αριθμό των αγώνων αφού αυξήθηκε το ενδιαφέρον αλλά και οι συμμετοχές. Εντυπωσιακή ήταν η αρχή του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος με τον Σ.Μ.Α.Β. να διοργανώνει την πρώτη δεξιοτεχνία του καταφέρνοντας  να κινητοποιήσει τους τοπικούς φτάνοντας τις 41 συμμετοχές. Το 2ο γύρο ανέλαβε ο Α.Ο.Θ., ο οποίος παρά τις δυσκολίες που αφορούσαν στην εύρεση κατάλληλου χώρου μπόρεσε και διοργάνωσε τον αγώνα με 39 συμμετοχές. Το Κύπελλο κινήθηκε βορειοανατολικά με τον Ο.Φ.Α.Α. να δίνει μια διαφορετική νότα σχεδιάζοντας δύο παράλληλες διαδρομές και προσελκύοντας 40 συμμετέχοντες. Ακόμα πιο βόρεια η ActionRoad, διοργανώτρια λέσχη της 13ης Δεξιοτεχνίας Ορεστιάδας έπρεπε να αποδείξει πως μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς των πιο έμπειρων λεσχών και να προσελκύσει το ενδιαφέρον των αγωνιζομένων παρότι ημερολογιακά ήταν τρεις εβδομάδες μετά τον αγώνα της Αλεξανδρούπολης. Εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως μπορεί και οι 42 συμμετοχές το απέδειξαν περίτρανα.
Η προσωρινή βαθμολογία μετά και τον αγώνα της Action Road δείχνει πως ο δρόμος για την διεκδίκηση του τίτλου και στις τρεις κλάσεις είναι μακρύς. Στις πρώτες θέσεις οι βαθμολογικές διαφορές μπορούν εύκολα να ανατραπούν ενώ  οι ισοβαθμίες σε 3, 4 ή ακόμα και 5 θέσεις δείχνουν πως ο ανταγωνισμός στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών, τον οποίο διοργανώνει  στον χώρο της Εμποροπανήγυρης την Κυριακή 25 Ιουνίου η έμπειρη Αυτοκινητιστική Λέσχη της Πτολεμαΐδας, θα είναι κάτι παραπάνω από έντονος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΩΝ

   

13η Δεξιοτεχνία Αυτοκίνητων Ορεστιάδας – Χρόνο ημέρας ο Καρατσομπαλίδης Δημήτρης

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ


Με απόλυτη επιτυχία και με σύμμαχο τον καιρό ο οποίος «συγκρατήθηκε»  σε ότι αφορά την βροχή,  διεξήχθη η 13η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων στην ακριτική Ορεστιάδα από την Action Road. Συμμετοχές ρεκόρ με τον αριθμό να σκαρφαλώνει στις 42 εκ των οποίων οι 30 αφορούσαν  στην άκρως ανταγωνιστική κλάση Γ, δηλαδή μεταξόνιο πάνω από 2.50μ.
Αγωνιστικά και ανά κλάση δεν υπήρχαν εκπλήξεις στην Κλάση Α με μεταξόνιο έως 2.40 μ. την τριάδα του βάθρου αποτέλεσαν οι Καρατσομπαλίδης Δημήτρης με Peugeot 106, Καραμανώλης  Ιωάννης και Καραμανώλης Νεκτάριος με Toyota Starlet αμφότεροι.
Στην κλάση Β με μεταξόνιο από 2.40μ. έως 2.50μ. την πρωτιά πήρε ο Καβατσικλής Θεόδωρος με Opel Kadett  αφήνοντας πίσω του τους Κουνατιάδη Δημήτρη επίσης με Opel Kadett και Πενέτη Μαρίνο με Ford Escort. Περισσότερο θέαμα και εντυπωσιακή  πλαγιολίσθηση έδωσαν στους πολίτες της Ορεστιάδας όπως ήταν αναμενόμενο οι συμμετέχοντες στην κλάση Γ, με τους Μαυροκέφαλο Σάββα και Εμμανουήλ να κάνουν το 1-3 με την Opel Manta. Ανάμεσά τους στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ο Τσολακίδης Θεόδωρος με Opel Ascona.
Ο επόμενος αγώνας του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος θα διοργανωθεί από την Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας την Κυριακή  25 Ιουνίου.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


   

Σελίδα 9 από 115

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>