LIVE RADIO SOAAVE 2017


ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 

LIVE CHAT

Έκδοση ΔΤΤ

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ


Συμπληρωματική διευκρίνιση της Εγκυκλίου 12/2017 για τα ΔΤΤ
Για την καλύτερη ενημέρωση των αγωνιζομένων για την έκδοση Δελτίου Τεχνικής Ταυτότητας (ΔΤΤ) υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν αποστείλει στην ΟΜΑΕ τα παρακάτω δικαιολογητικά, 10 ημέρες πριν από τον αγώνα στον οποίο θα συμμετάσχουν:
1.    Άδεια κυκλοφορίας ή αριθμός αγωνιστικής πινακίδας
2.    Δήλωση ακινησίας του αυτοκινήτου από την Εφορία
3.    Υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη από ΚΕΠ περί νομίμου κατοχής
4.    Εξουσιοδότηση επικυρωμένη από ΚΕΠ όταν ο ιδιοκτήτης είναι διαφορετικός από τον χρήστη
5.    2 φωτογραφίες jpg format του αυτοκινήτου διαστάσεων 10Χ15, 3/4 εμπρός όλο το αυτοκίνητο και 3/4 πίσω όλο το αυτοκίνητο
6.    Παράβολο 70€ μέσω λογαριασμού τραπέζης προς ΟΜΑΕ

Περισσότερα...

   

23ο Ράλλυ Φίλιππος

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Την Κυριακή 14 Μαΐου θα ξεκινήσει επιτέλους η αγωνιστική ευφορία που αφορά στο Περιφερειακό Κύπελο βορείου Ελλάδος με την Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας να δίνει τον ρυθμό διοργανώνοντας το 23ο Ράλλυ Φίλιππος. Αγαπημένος αγώνας με την γνωστή στους πολλούς ειδική διαδρομή «Κουστοχώρι» να επαναλαμβάνεται  τρεις φορές ώστε να δώσει τελικά στα 20 συμμετέχοντα πληρώματα 42.30 αγωνιστικά χιλιόμετρα για να αναμετρηθούν. Πεδίον δόξης λαμπρό για όσους τόλμησαν να κάνουν φέτος την αρχή στο 23ο Ράλλυ Φίλιππος, με την λέσχη να δηλώνει έτοιμη αλλά και ευχαριστημένη με τον αριθμό των πληρωμάτων που την εμπιστεύτηκαν. Το πρόγραμμα του αγώνα θέλει την Λ.Α.Β. να πραγματοποιεί την νέα διαδικασία του Αρχικού Τεχνικού Ελέγχου σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τον κανονισμό. Η Α.Τ.Ε. θα γίνει  το Σάββατο 13 Μαΐου από τις 18:00 έως τις19:00 στο συνεργείο Μπιλαδέρη στην Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας. Την Κυριακή 14 Μαΐου το πρώτο αγωνιστικό θα εκκινήσει στις 10.33, όσοι επιχειρήσουν την δια ζώσης θέαση του αγώνα θα πρέπει να γνωρίζουν πως η ειδική διαδρομή θα κλείσει στις 9.30 και πως δεν προβλέπεται να ανοίξει ανάμεσα στα τρία περάσματα. Όσοι όμως δεν μπορέσουν να βρεθούν στα ορεινά της Βέροιας μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα διαδικτυακά (www.soaave.gr) από την ιστοσελίδα του ΣΟΑΑΒΕ.  Η απονομή των κυπέλων θα γίνει στις 15:00 στην πλατεία Φυτείας. _Γιώργος Παπαδόπουλος

 

   

H A.R.S. στην 3η Αανάβαση Νιγρίτας

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η 3η Ανάβαση Νιγρίτας  πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και την απήλαυσαν  τόσο οι αγωνιζόμενοι όσο και  οι πολυάριθμοι θεατές , οι οποίοι κατέκλυσαν την ειδική διαδρομή, χειροκροτώντας τους οδηγούς  . Ο συναγωνισμός μεγάλος, αλλά  η ομάδα Αnagnostakis Racing Service κατάφερε να κατακτήσει τη 2η θέση εως τα 1600cc στην κατηγορία Α6. Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια ήταν οι χορηγοί της ομάδας : LUKOIL MECH GROUP, COMLINE TOPSIS AUTO PARTS και SUZUKI SERVICE ANΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ , καθώς και οι τεχνικοί της ομάδας. Τους  ευχαριστούμε όλους θερμά!

   

22η Δεξιοτεχνία Αλεξανδρούπολης – Χρόνο ημέρας ο Καρατσομπαλίδης Δημήτρης

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη από τον Ο.Φ.Α.Α. ο 3ος γύρος του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Αυτοκινήτου βορείου Ελλάδος. Σαράντα συμμετέχοντες, πέραν του αναμενόμενου οι θεατές, πρωτότυπη σχεδίαση, Gymkhana ενταγμένο στον αγώνα και οι πρωταγωνιστές να δίνουν το παρόν και σε αυτήν την διοργάνωση επιβεβαιώνοντας την ορθή απόφαση της ΟΜΑΕ να εμπλουτίσει φέτος τις Δεξιοτεχνίες Αυτοκινήτων.

Περισσότερα...

   

3η Ανάβαση Νιγρίτας – Η ενηλικίωση

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ


Την Κυριακή 07 Μαΐου διοργανώθηκε η 3η Ανάβαση Νιγρίτας η οποία άνοιξε την αυλαία του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι όποιες μικρές αστοχίες της προηγούμενης ημέρας ξεπεράστηκαν, τα ωράρια τηρήθηκαν στο ακέραιο, ο κόσμος τίμησε τον αγώνα με το παραπάνω, η ζωντανή μετάδοση του αγώνα από τον Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. έδωσε την ευκαιρία σε περισσότερους να τον απολαύσουν έστω και διαδικτυακά, ο καιρός ήταν εκπληκτικός και οι αγωνιζόμενοι έδωσαν αυτό το κάτι παραπάνω που περιμένουν να δουν οι θεατές.

Περισσότερα...

   

Το Radio-TV Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. ζωντανά

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ


Το παρόν θα δώσει αύριο Κυριακή 07.05. στην 3η Ανάβαση Νιγρίτας και η ομάδα Radio-TV του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. Τρία συνεργεία,(εκκίνηση, διαδρομή και τερματιοσμό) θα καλύψει με ήχο και εικονα τα δύο σκέλη του αγώνα από τις 11.30 το πρωί. Η μετάδοση θα γίνει διαδικτυακά μέσο της επίσημης ιστοσελίδας του συνδέσμου www.soaave.gr Ο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. σας προτρέπει να βιώσετε τον αγώνα από κοντά αν όμως για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείτε τότε απολαύστε τον διαδικτυακά.

   

Σελίδα 9 από 114

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>