LIVE RADIO SOAAVE 2017


ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 

LIVE CHAT

2η Ανάβαση Βλάστης – 12 ημέρες έμειναν

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Η Α.Λ.Π. (Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας) αναγνωρίζοντας τις αντικειμενικές δυσκολίες που οδήγησαν την φίλη προσκείμενη Α.ΛΕ.Ξ. (Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης) στην αναβολή της Ανάβασης Τοξοτών το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Αυγούστου, παρακινεί τους αθλητές να στηρίξουν τον θεσμό δίνοντας του την ώθηση που χρειάζεται ώστε να ενδυναμώσει και να φέρει το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος εκεί που του αξίζει, δηλαδή ανάμεσα στους κορυφαίους θεσμούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα.

Περισσότερα...

   

50o Ράλλυ Δ.Ε.Θ. – Μεγαλώνει η οικογένεια των υποστηρικτών

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣΗ οικογένεια των υποστηρικτών του επετειακού 50ου Ράλλυ Δ.Ε.θ. μεγαλώνει ευχάριστα με την Maxxis International Hellas, την Ε.Π.Α. και την RS200.

Έτσι το 50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. χρησιμοποιεί και επισήμως λιπαντικά RS200, καθώς «έκλεισε» η συμφωνία συνεργασίας μεταξύ του εκπροσώπου των λιπαντικών RS200, κου Βαλάση Παπαντωνίου και του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης. Τα λιπαντικά RS200 δεν χρειάζονται ιδιαίτερη παρουσίαση καθώς κυριαρχούν στους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού παγκοσμίως.

Περισσότερα...

   

50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Μια ευκαιρία στα 50 χρόνια

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ


Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος ενθαρρύνει όλα τα πληρώματα-αθλητές των αγώνων αυτοκινήτου να δηλώσουν συμμετοχή στο 50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. που φέτος αποτελεί τον 5ο γύρο του 53ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αγώνων Αυτοκινήτου.
Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης προτίθεται να διοργανώσει έναν συναρπαστικό αγώνα, οι θεατές ανυπομονούν να εξορμήσουν στον ιστορικό Χολομώντα για να απολαύσουν θέαμα και τα πληρώματα;  Αν «τρέχουν» το κράνος, οι ζώνες ασφαλείας και τα καθίσματα σου, ιδού η ευκαιρία να συμμετάσχεις  σε έναν χρυσό επετειακό αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.  
Δήλωσε συμμετοχή ως την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου και μπες στο πάνθεο των συμμετεχόντων όπως το έπραξαν χιλιάδες συναθλητές σου στις 49 προηγούμενες διοργανώσεις.
Μην ξεχνάς πως η επόμενη ευκαιρία να συμμετάσχεις σε ένα χρυσό Ράλλυ Δ.Ε.Θ. είναι σε 50 χρόνια.
Δ.Σ.  Σ.Ο.Α.Β.Ε.

   

50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. – Η εκκίνηση

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ


Με τον Κώστα Στεφανή στο τιμόνι της παρουσίασης των πληρωμάτων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 3 μ.μ. η εκκίνηση του 50ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. από τη Νότια Πύλη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ως είθισται τα τελευταία χρόνια. Για την ιστορία να θυμίσουμε πως ο Κώστας Στεφανής,  ανέβηκε 7 φορές ως συνοδηγός στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου σε Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Το 1978 με «Ιαβέρη» και Ford Escort RS, 1987- 1988-1989-1990 και 1992 στο δεξί μπάκετ της  Lancia Delta HF του “Jigger” και τέλος το 1994 με την Lancia Delta HF του Άρη Βωβού.

   

50οΡάλλυ Δ.Ε.Θ. - Οι Αθλητές

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ


Το συναρπαστικό του 50ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. είναι και υπάρχει ως αίσθηση λόγω των αθλητών, των υποστηρικτών, των θεατών και τέλος του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης. Μετά τις ειδικές διαδρομές που αφορούν στο συναρπαστικό από την πλευρά του Α.Ο.Θ., και που έπρεπε να δημοσιοποιηθούν το ταχύτερο, σειρά έχουν οι αθλητές που τίμησαν με την συμμετοχή τους τις 49 μέχρι στιγμής διοργανώσεις.

Η κορωνίδα των αγώνων που διοργανώνει ο όμιλος δεν θα ήταν τόσο λαμπερή  χωρίς το ήθος, την αυταπάρνηση, την υπέρβαση και την τεχνική των χιλιάδων αθλητών που συμμετείχαν σε αυτήν. Όλοι οι αθλητές, οι ομάδες τους εν τω συνόλω αλλά και οι οικογένειές τους δίδαξαν πως το 50 είναι εφικτός αριθμός παρά τις απίστευτες αντιξοότητες που γνώρισε η διοργάνωση στο πέρασμα των δεκαετιών.

Ο Α.Ο.Θ. δεν ξεχωρίζει κανέναν, δεν θεωρεί κανέναν λιγότερο ή περισσότερο σημαντικό ούτε νιώθει πιο έντονα αισθήματα για κάποιους.  Αποδέχεται ταπεινά την μικρή ή μεγάλη, την μοναδική ή πολλαπλή προσφορά του κάθε αθλητή, αφού το ζητούμενο είναι να βγει κερδισμένος στο τέλος κάθε αγώνα ο μηχανοκίνητος αθλητισμός που όλοι αγαπάμε. Αυτό που μπορεί να υποσχεθεί είναι πως θα υπηρετεί με συνέπεια  τον μηχανοκίνητο αθλητισμό όπως το έχει πράξει τα τελευταία 50 χρόνια.

   

50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. – Παροχές στους συμμετέχοντες

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ


Όσα πληρώματα «εκκινούν» το ταξίδι τους για το 50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. από Αθήνα μπορούν να επωφεληθούν της δωρεάν μεταφοράς των αγωνιστικών τους με αυτοκινητάμαξα. Ο Α.Ο.Θ. είναι αναγκασμένος να τηρήσει αυστηρή σειρά προτεραιότητας καθώς η αυτοκινητάμαξα μπορεί να μεταφέρει 8 ή 9 αυτοκίνητα ανάλογα το μήκος αυτών. Πληροφορίες στην γραμματεία του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης στα τηλέφωνα 2310 423220 και 6945 897909 κα. Βασιλική Σπανδώνη. Επιπλέον θα δοθεί για το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου από μια δωρεάν διαμονή σε δίκλινο για όσα πληρώματα το επιθυμούν. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6984315161 κ. Αγοραστός Λάζαρος.

   

Σελίδα 9 από 118

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>