LIVE RADIO SOAAVE 2017


ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 

LIVE CHAT

2η Ανάβαση Βλάστης - Η κορυφή κατακτιέται μόνο αν συνεχιστεί η ανάβαση

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ


Η δεύτερη Ανάβαση Βλάστης είναι προ των πυλών και η  Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας καλεί αγωνιζόμενους, θεατές και υποστηρικτές να συνεχίσουν μαζί την ανάβαση για την κατάκτηση της κορυφής όπως εξάλλου το έπραξαν και πέρσι.
Στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθεί από την Α.Λ.Π. ο 5ος  γύρος του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος στην γνωστή και αγαπημένη ειδική διαδρομή των 4.5 χλμ. Μια απαιτητική ειδική διαδρομή  για αθλητές και αγωνιστικά η οποία μετά από «14 Κ» και διαμέσου ενός υπέροχου αλπικού τοπίου καταλήγει λίγα χιλιόμετρα πριν το παραδοσιακό χωριό Βλάστη όπου θα πραγματοποιηθεί η απονομή των κυπέλλων.

Περισσότερα...

   

50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Διαδρομή - Αποστάσεις – Χρόνοι

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ


Πως γίνετε 93 χλμ. ειδικών διαδρομών να συναρπάσουν άπαντες; Όταν αυτά δεν προκαλούν μόνο το αγωνιστικό ενδιαφέρον αλλά είναι έτσι μοιρασμένα ώστε να ικανοποιούν θεατή, υποστηρικτή και οργανωτή. Το 50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. είναι ακριβώς αυτό.
Περιλαμβάνει έξι ειδικές διαδρομές, δύο το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και τέσσερις την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, οι οποίες είναι μοιρασμένες σωστά ώστε να μην υπάρχει κενό, με ζηλευτή ποικιλομορφία ώστε να ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς αθλητές και με την σωστή δόση ρομαντισμού αποδίδοντας φόρο τιμής στην ιστορία του αγώνα.

Περισσότερα...

   

50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Το συναρπαστικό ανήκει σε αυτούς που το δημιουργούν

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Ο Α.Ο.Θ. ένας από τους κορυφαίους διοργανωτές αγώνων αυτοκινήτου στην Ελλάδα και αυτός που επί δεκαετίες διοργανώνει με επιτυχία το Ράλλυ Δ.Ε.Θ., τον μακροβιότερο αγώνα της χώρας μετά τον Ράλλυ Ακρόπολις, εργάζεται με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζοντας το 50ο επετειακό Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Κύριος στόχος της φετινής διοργάνωσης να εκπλήξει θετικά αγωνιζόμενους, θεατές αλλά και υποστηρικτές.

Τα πληρώματα, που είναι η «ψυχή» κάθε αγώνα, θα απολαύσουν τις υπέροχες ειδικές διαδρομές του Χολομώντα, εκεί όπου «ανδρώθηκε» η πλειοψηφία της αφρόκρεμας των Ελλήνων οδηγών αγώνων αυτοκινήτου. Ειδικές διαδρομές που στο σύνολό τους θα απαιτήσουν από τα πληρώματα το μέγιστο των δεξιοτήτων και από τα αγωνιστικά το μέγιστο της αντοχής τους.

Έτσι, η επιλογή των ειδικών διαδρομών αλλά και γενικότερα ο σχεδιασμός του αγώνα θα αποζημιώσουν από μόνα τους τον κόπο όλων όσων ανηφορίσουν στον μαγευτικό Χολομώντα. Για τους αναποφάσιστους η πληθώρα σημείων θέασης και άνετη πρόσβαση σε αυτά θα λειτουργήσει θετικά και ενισχυτικά.

Ο ακρογωνιαίος λίθος κάθε διοργάνωσης, δηλαδή οι υποστηρικτές και  η τοπική αυτοδιοίκηση θα τύχουν της μέγιστης προβολής και αναγνώρισης, άμεσα λόγω της προσπάθειας που θα καταβάλλει ο Α.Ο.Θ. και έμμεσα λόγω της προβολής που θα έχει σε Πανελλαδικό επίπεδο ο 5ος γύρος του 53ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Ο Α.Ο.Θ. ετοιμάζει έναν συναρπαστικό αγώνα και σε καλεί να γίνεις μέρος αυτού, γιατί το συναρπαστικό ανήκει σε αυτούς που το δημιουργούν.

Γραφείο Τύπου 50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ-ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ-ΧΡΟΝΟΙ

   

Η Α.R.S AΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ και LUKOIL -MECH GROUP στη 2η Ανάβαση Λιβαδίου

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με  επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Ανάβαση Λιβαδίου στις 2-3 Ιουλίου. Μετά από μεγάλο συναγωνισμό με πολύ ικανούς νέους συναθλητές, η "μάχη" κρίθηκε στα εκατοστά του δευτερολέπτου. Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστάκης με το γνωστό SUZUKI SWIFT SPORT 1.6 κατάφερε να ανέβει στο βάθρο κατακτώντας την 1η θέση στην Α6 κατηγορία και τη 2η θέση γενικής έως 1600cc. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και στον ΑΟΘ που οργάνωσε μια τόσο αξιόλογη ανάβαση.
Ευχαριστούμε ακόμη μία φορά τους χορηγούς μας:
SUZUKI SERVICE ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ

MECH GROUP-LUKOIL LUBRICANTS

COMLINE-TOPSIS AUTO PARTS

Ραντεβού στις 27-28 Αυγούστου στους Τοξότες στην Ξάνθη !

   

2η Ανάβαση Λιβάδι – Η φυλή των θεατών

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ


Η 2η Ανάβαση Λιβάδι είναι αφιερωμένη στην φυλή των θεατών του μηχανοκίνητου αθλητισμού που αψήφησε την ζέστη αλλά και το κάλεσμα των σειρήνων που ακουγόντουσαν από τις παραλίες τις Χαλκιδικής για να εμψυχώσει με την παρουσία της τους 28 συμμετέχοντες του 3ου γύρου του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος. Εύγε λοιπόν σε όλους αυτούς τους παλιούς γνώριμους υποστηρικτές που ανηφόρισαν με 40+ βαθμούς υπό σκιά στην ειδική διαδρομή, εύγε όμως και στους 28 που υπέστησαν την βάσανο του καύσωνα για να τερματίσουν τα αγωνιστικά τους στο Λιβάδι.
Αγωνιστικά τα πράγματα εξελίχθηκαν λίγο πολύ όπως ήταν αναμενόμενο, ο Κώστας Λαζαρίδης έκανε ταχύτερο χρόνο και τερμάτισε το Mitsubishi Lancer Evo 8 στην πρώτη θέση της FST με την παρέα στο βάθρο να αποτελείται από τους «Πορτοκάλη» και Παναγιώτη Παύλου αμφότεροι με Lancia Integrale.
Ο Σωκράτης Πάζης χαλιναγώγησε την δύναμη της BMW E30 και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί της κατηγορίας FSA. Το 2 - 3 έκαναν οι φίλοι και συναθλητές από Σέρρες Γιάννης Ξανθόπουλος και Ζωίδης Δημήτρης με Alfra Romeo Alfasud και Alfra Romeo 147 αντίστοιχα.
Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης κυριάρχησε με την Citroen ZX Kit Car χωρίς να αφήσει το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης από τον ανταγωνισμό, έτσι στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο πρωτοεμφανιζόμενος Αλέκος Αβραμίδης με Renault Clio ακολουθούμενος από το Peugeot 306 του Γιώργου Παρασκευαίδη.
Ο Μιχάλης Παρασκευάς οδήγησε υποδειγματικά το Suzuki Swift γεγονός που του χάρισε την πρώτη θέση στην κατηγορία των 1600 κ. εκ. Δεύτερος επίσης με Suzuki Swift αλλά νεότερης γενιάς ο Κωνσταντίνος Αναγνωστάκης που εκτός από την δεύτερη θέση στο βάθρο έγινε και για δεύτερη φορά περήφανος παππούς, γεγονός που μάλλον υπερκέρασε την επιτυχία του στον αγώνα. Τρίτος με ένα εκατοστό του δευτερολέπτου διαφορά ο Παναγιώτης Γιουβανίδης με Citroen AX.
Στην μικρή κατηγορία πιο γρήγορος ήταν ο Γιάννης Ταμπακόπουλος με Peugeot 205, πίσω του τερμάτισε ο Χρήστος Βεζύρης με Peugeot 106 ενώ ο τρίτος της παρέας Παύλος Μπαξεβανάκης αναγκάστηκε σε εγκατάλειψη στο πρώτο σκέλος μετά από μηχανική βλάβη του Toyota Yaris.
Ο επόμενος αγώνας του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος είναι προγραμματισμένος να γίνει στους Τοξότες Ξάνθης το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Αυγούστου από την Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

πηγή: 4troxoi.gr
   

2η ανάβαση Λιβάδι – Με 40+

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ


40+ βαθμούς υπό σκιά και ασύλληπτες θερμοκρασίες στην ειδική διαδρομή ήταν σήμερα Σάββατο 1 Ιουλίου τα κύρια χαρακτηριστικά των τριών δοκιμαστικών περασμάτων για τους 28 συμμετέχοντες αθλητές. Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος προετοίμασε έναν εκπληκτικό αγώνα του οποίου όμως το πρώτο μέρος διεξήχθη «κεκλεισμένων των θυρών» και αυτό διότι δεν τόλμησε κανείς, με ελάχιστες εξαιρέσεις  να ανηφορήσει στο βουνό για να δει την προσπάθεια των αγωνιζομένων. Όπως ήταν αναμενόμενο δεκάδες χιλιάδες θεσσαλονικείς στην προσπάθειά τους να δραπετεύσουν του καύσωνα δημιούργησαν από τις 8 το πρωί κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους που οδηγούν προς Χαλκιδική, δυσχεραίνοντας σε όλους εμάς την πρόσβαση στην ειδική διαδρομή.
Αύριο Κυριακή τα δεδομένα σε ότι αφορά τις καιρικές συνθήκες  είναι τα ίδια αν όχι χειρότερα. Για όσους θαρραλέους θέλουν να ανηφορίσουν με το αυτοκίνητο τους και να μπουν στην διαδρομή θα πρέπει να το πράξουν ως τις 10 π.μ., επίσης θα πρέπει να υπολογίσουν επιπλέον χρόνο ώστε να φτάσουν εγκαίρως καθώς θα έχει και αύριο κίνηση προς Χαλκιδική.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

πηγή: 4troxoi.gr


   

Σελίδα 10 από 118

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>