LIVE RADIO SOAAVE 2017


ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 

LIVE CHAT

2η Ανάβαση Βλάστης – 12 ημέρες έμειναν

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ


Η Α.Λ.Π. (Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας) αναγνωρίζοντας τις αντικειμενικές δυσκολίες που οδήγησαν την φίλια προσκείμενη Α.ΛΕ.Ξ. (Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης) στην αναβολή της Ανάβασης Τοξοτών το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Αυγούστου, παρακινεί τους αθλητές να στηρίξουν τον θεσμό δίνοντας του την ώθηση που χρειάζεται ώστε να ενδυναμώσει και να φέρει το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος εκεί που του αξίζει, δηλαδή ανάμεσα στους κορυφαίους θεσμούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα.
Να υπενθυμίσουμε πως οι συμμετοχές που αφορούν στην 2η Ανάβαση Βλάστης ξεκίνησαν την Δευτέρα 21 Αυγούστου και λήγουν την Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου.
Η Α.Λ.Π. υπενθυμίζει πως η ειδική διαδρομή θα κλείσει για τους θεατές στις 10.30 τόσο το Σάββατο 09 Σεπτεμβρίου των χρονομετρημένων δοκιμαστικών όσο και την Κυριακή του αγώνα 10 Σεπτεμβρίου.
Η ασφαλή διοργάνωση του αγώνα μας αφορά όλους.

   

50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Οι ειδικές διαδρομές

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ


Με το σλόγκαν πως «το παιχνίδι παίζεται στο βουνό και όχι στην κονσόλα» προέτρεπε και προσκαλούσε στο περσινό Ράλλυ Δ.Ε.Θ. ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης όλους εμάς να ξεφύγουμε από το κλεινόν άστυ και να παρακολουθήσουμε ζωντανά έναν αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ και όχι διαδικτυακά.

Περισσότερα...

   

2η Ανάβαση Βλάστης - Η κορυφή κατακτιέται μόνο αν συνεχιστεί η ανάβαση

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ


Η δεύτερη Ανάβαση Βλάστης είναι προ των πυλών και η  Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας καλεί αγωνιζόμενους, θεατές και υποστηρικτές να συνεχίσουν μαζί την ανάβαση για την κατάκτηση της κορυφής όπως εξάλλου το έπραξαν και πέρσι.
Στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθεί από την Α.Λ.Π. ο 5ος  γύρος του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος στην γνωστή και αγαπημένη ειδική διαδρομή των 4.5 χλμ. Μια απαιτητική ειδική διαδρομή  για αθλητές και αγωνιστικά η οποία μετά από «14 Κ» και διαμέσου ενός υπέροχου αλπικού τοπίου καταλήγει λίγα χιλιόμετρα πριν το παραδοσιακό χωριό Βλάστη όπου θα πραγματοποιηθεί η απονομή των κυπέλλων.

Περισσότερα...

   

50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Διαδρομή - Αποστάσεις – Χρόνοι

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ


Πως γίνετε 93 χλμ. ειδικών διαδρομών να συναρπάσουν άπαντες; Όταν αυτά δεν προκαλούν μόνο το αγωνιστικό ενδιαφέρον αλλά είναι έτσι μοιρασμένα ώστε να ικανοποιούν θεατή, υποστηρικτή και οργανωτή. Το 50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. είναι ακριβώς αυτό.
Περιλαμβάνει έξι ειδικές διαδρομές, δύο το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και τέσσερις την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, οι οποίες είναι μοιρασμένες σωστά ώστε να μην υπάρχει κενό, με ζηλευτή ποικιλομορφία ώστε να ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς αθλητές και με την σωστή δόση ρομαντισμού αποδίδοντας φόρο τιμής στην ιστορία του αγώνα.

Περισσότερα...

   

50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Το συναρπαστικό ανήκει σε αυτούς που το δημιουργούν

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Ο Α.Ο.Θ. ένας από τους κορυφαίους διοργανωτές αγώνων αυτοκινήτου στην Ελλάδα και αυτός που επί δεκαετίες διοργανώνει με επιτυχία το Ράλλυ Δ.Ε.Θ., τον μακροβιότερο αγώνα της χώρας μετά τον Ράλλυ Ακρόπολις, εργάζεται με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζοντας το 50ο επετειακό Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Κύριος στόχος της φετινής διοργάνωσης να εκπλήξει θετικά αγωνιζόμενους, θεατές αλλά και υποστηρικτές.

Τα πληρώματα, που είναι η «ψυχή» κάθε αγώνα, θα απολαύσουν τις υπέροχες ειδικές διαδρομές του Χολομώντα, εκεί όπου «ανδρώθηκε» η πλειοψηφία της αφρόκρεμας των Ελλήνων οδηγών αγώνων αυτοκινήτου. Ειδικές διαδρομές που στο σύνολό τους θα απαιτήσουν από τα πληρώματα το μέγιστο των δεξιοτήτων και από τα αγωνιστικά το μέγιστο της αντοχής τους.

Έτσι, η επιλογή των ειδικών διαδρομών αλλά και γενικότερα ο σχεδιασμός του αγώνα θα αποζημιώσουν από μόνα τους τον κόπο όλων όσων ανηφορίσουν στον μαγευτικό Χολομώντα. Για τους αναποφάσιστους η πληθώρα σημείων θέασης και άνετη πρόσβαση σε αυτά θα λειτουργήσει θετικά και ενισχυτικά.

Ο ακρογωνιαίος λίθος κάθε διοργάνωσης, δηλαδή οι υποστηρικτές και  η τοπική αυτοδιοίκηση θα τύχουν της μέγιστης προβολής και αναγνώρισης, άμεσα λόγω της προσπάθειας που θα καταβάλλει ο Α.Ο.Θ. και έμμεσα λόγω της προβολής που θα έχει σε Πανελλαδικό επίπεδο ο 5ος γύρος του 53ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Ο Α.Ο.Θ. ετοιμάζει έναν συναρπαστικό αγώνα και σε καλεί να γίνεις μέρος αυτού, γιατί το συναρπαστικό ανήκει σε αυτούς που το δημιουργούν.

Γραφείο Τύπου 50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ-ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ-ΧΡΟΝΟΙ

   

Η Α.R.S AΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ και LUKOIL -MECH GROUP στη 2η Ανάβαση Λιβαδίου

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με  επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Ανάβαση Λιβαδίου στις 2-3 Ιουλίου. Μετά από μεγάλο συναγωνισμό με πολύ ικανούς νέους συναθλητές, η "μάχη" κρίθηκε στα εκατοστά του δευτερολέπτου. Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστάκης με το γνωστό SUZUKI SWIFT SPORT 1.6 κατάφερε να ανέβει στο βάθρο κατακτώντας την 1η θέση στην Α6 κατηγορία και τη 2η θέση γενικής έως 1600cc. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και στον ΑΟΘ που οργάνωσε μια τόσο αξιόλογη ανάβαση.
Ευχαριστούμε ακόμη μία φορά τους χορηγούς μας:
SUZUKI SERVICE ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ

MECH GROUP-LUKOIL LUBRICANTS

COMLINE-TOPSIS AUTO PARTS

Ραντεβού στις 27-28 Αυγούστου στους Τοξότες στην Ξάνθη !

   

Σελίδα 10 από 118

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>