LIVE RADIO SOAAVE 2017


ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 

LIVE CHAT

Πρόγραμμα Σεμιναρίων νέων Κριτών 2017

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ


Η Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΕΠΑ/ΟΜΑΕ συνεχίζοντας το έργο της αναδιάρθρωσης, οργάνωσης, ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού του μηχανοκίνητου αθλητισμού ανακοινώνει το Πρόγραμμα Σεμιναρίων νέων Κριτών για το πρώτο εξάμηνο του 2017:
Α. 22-23/04/2017 στην Κοζάνη (ΣΜΑΚ, τηλ. 24610 36742)
Β. 13-14/05/2017 στη Λαμία (ΑΛΑΛ, τηλ. 22310 27700)
Γ . 17-18/06/2017 στην Πάτρα (ΑΟΠ, τηλ. 2610432737)
Δ. στα Ιωάννινα (ΕΛΕΤΑ, τηλ. 26510 26777) (Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ)
Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα κατά τόπους Σωματεία -τα οποία αναφέρονται πιο πάνω- ώστε να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής. Σημειώστε επίσης, ότι το κόστος συμμετοχής ανά συμμετέχοντα στο σεμινάριο είναι 20 €, ποσό το οποίο εισπράττεται από το εκάστοτε Σωματείο και αφορά στην κάλυψη των εξόδων της εκδήλωσης.

   

45η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων – Χρόνος ημέρας Δημήτρης Καρατσομαπλίδης

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Στο γήπεδο εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών του "Εκπαιδευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης ΙΚΕ" ThessDrive διεξήχθη την Κυριακή 19 Μαρτίου η 45η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων. Ο χώρος χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Α.Ο.Θ. και αποδείχθηκε ικανός να φιλοξενήσει αυτού του είδους τις διοργανώσεις. Αν και κοινότυπη η έκφραση πως ο καιρός ήταν σύμμαχος στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει με το παραπάνω αφού »επέτρεψε» πολύ κόσμο να έρθει σε έναν άγνωστο για τους περισσότερους χώρο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Περισσότερα...

   

Σεμινάρια Τεχνικών Εφόρων

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ

Η Επιτροπή Εκπαίδευσης της ΟΜΑΕ/ΕΠΑ ανακοινώνει τη διεξαγωγή των σεμιναρίων Τεχνικών Εφόρων στη Θεσσαλονίκη για το 2017.
Συγκεκριμένα θα διεξαχθούν:
1. Το εισαγωγικό σεμινάριο για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν την ιδιότητα του δόκιμου Τεχνικού Εφόρου. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 25/3 10:00 - 19:00. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 210-6892000 (εσωτ. 1).
2. Το ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο για δόκιμους Τεχνικούς Εφόρους και Τεχνικούς Εφόρους. Υπενθυμίζεται ότι η παρακολούθηση τουλάχιστον ενός τέτοιου σεμιναρίου ανά διετία είναι προϋπόθεση για τη διατήρηση των παραπάνω ιδιοτήτων στελεχών. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 26/3 10:00 - 17:00.

Περισσότερα...

   

45η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων – Δήλωση Συμμετοχής

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Την Κυριακή 19 Μαρτίου, ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης θα διοργανώσει την 45η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων στο γήπεδο εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών του "Εκπαιδευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης ΙΚΕ" ThessDrive πίσω από το Εμπορικό κέντρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (πρώην CAREFOUR Φοίνικα). Το παράβολο ανέρχεται στα 60€ και δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε φυσικό πρόσωπο με άδεια οδήγησης εν ισχύ και αυτοκίνητο με άδεια κυκλοφορίας και ασφάλεια εν ισχύ. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση όλων παρακαλούνται  όσοι μπορούν και θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή πριν την Κυριακή του αγώνα.

ΣΧΕΔΙΟ 1

ΣΧΕΔΙΟ 2

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Περισσότερα...

   

1η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Βελβεντού

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών βορείου Ελλάδος  εκκίνησε την Κυριακή 05 Μαρτίου με τις καλύτερες των προϋποθέσεων, υπέρτατοι σύμμαχοι ο καιρός  για την εποχή αλλά και την περιοχή, οι θεατές που πλημύρισαν τον χώρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βελβεντού και οι 39 τελικά συμμετέχοντες αγωνιζόμενοι. Πρωταγωνιστές της 1η Δεξιοτεχνίας Βελβεντού με διοργανωτή τον Σ.Μ.Α.Β. (Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού) οι συνήθης ύποπτοι, Καραστομπαλίδης, Οικονομίδης και Προδρομίδης έκαστος στην κατηγορία του.  Το παρών έδωσαν και τα δύο κορίτσια του Επάθλου, η Αντωνία Αμπατζίδου με την ασημί BMW Z3  και η Αναστασία Βασιλειάδου με την λευκή Toyota Corolla. Το νέο στην δεξιοτεχνία του Βελβεντού ήταν πως μετά από πολλά χρόνια δήλωσαν συμμετοχή και στην κατηγορία Δ, δηλαδή την κατηγορία με τα «φορτηγάκια».

Περισσότερα...

   

Απονομή Κυπέλλων Βορείου Ελλάδος 2016

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ΟΜΑΕ βράβευσε τους ανθρώπους που ξεχώρισαν στους ελληνικούς αγώνες αυτοκινήτου και στις δεξιοτεχνίες  τη χρονιά που πέρασε. Η τελετή απονομής των Κυπέλλων και Επάθλων στους διακριθέντες αθλητές των αγώνων της Βορείου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 03 Μαρτίου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Αρχικά προβλήθηκαν δύο βίντεο, ένα που αφορούσε στους ανερχόμενους και πάλι αγώνες καρτ και ένα δεύτερο που αφορούσε στους αγώνες αυτοκινήτου.  Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο γενικός γραμματέας της ΟΜΑΕ κ. Καρκάνης ο οποίος παρακάλεσε όλους σε ενός λεπτού σιγή καθώς ήταν τα σαράντα από την ημέρα θανάτου του Αντώνη Παρταλιού.

Περισσότερα...

   

Σελίδα 10 από 114

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>