LIVE RADIO SOAAVE 2017


ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 

LIVE CHAT

45η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων – Χρόνος ημέρας Δημήτρης Καρατσομαπλίδης

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Στο γήπεδο εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών του "Εκπαιδευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης ΙΚΕ" ThessDrive διεξήχθη την Κυριακή 19 Μαρτίου η 45η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων. Ο χώρος χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Α.Ο.Θ. και αποδείχθηκε ικανός να φιλοξενήσει αυτού του είδους τις διοργανώσεις. Αν και κοινότυπη η έκφραση πως ο καιρός ήταν σύμμαχος στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει με το παραπάνω αφού »επέτρεψε» πολύ κόσμο να έρθει σε έναν άγνωστο για τους περισσότερους χώρο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Περισσότερα...

   

Σεμινάρια Τεχνικών Εφόρων

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ

Η Επιτροπή Εκπαίδευσης της ΟΜΑΕ/ΕΠΑ ανακοινώνει τη διεξαγωγή των σεμιναρίων Τεχνικών Εφόρων στη Θεσσαλονίκη για το 2017.
Συγκεκριμένα θα διεξαχθούν:
1. Το εισαγωγικό σεμινάριο για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν την ιδιότητα του δόκιμου Τεχνικού Εφόρου. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 25/3 10:00 - 19:00. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 210-6892000 (εσωτ. 1).
2. Το ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο για δόκιμους Τεχνικούς Εφόρους και Τεχνικούς Εφόρους. Υπενθυμίζεται ότι η παρακολούθηση τουλάχιστον ενός τέτοιου σεμιναρίου ανά διετία είναι προϋπόθεση για τη διατήρηση των παραπάνω ιδιοτήτων στελεχών. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 26/3 10:00 - 17:00.

Περισσότερα...

   

45η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων – Δήλωση Συμμετοχής

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Την Κυριακή 19 Μαρτίου, ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης θα διοργανώσει την 45η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων στο γήπεδο εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών του "Εκπαιδευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης ΙΚΕ" ThessDrive πίσω από το Εμπορικό κέντρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (πρώην CAREFOUR Φοίνικα). Το παράβολο ανέρχεται στα 60€ και δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε φυσικό πρόσωπο με άδεια οδήγησης εν ισχύ και αυτοκίνητο με άδεια κυκλοφορίας και ασφάλεια εν ισχύ. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση όλων παρακαλούνται  όσοι μπορούν και θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή πριν την Κυριακή του αγώνα.

ΣΧΕΔΙΟ 1

ΣΧΕΔΙΟ 2

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Περισσότερα...

   

1η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Βελβεντού

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών βορείου Ελλάδος  εκκίνησε την Κυριακή 05 Μαρτίου με τις καλύτερες των προϋποθέσεων, υπέρτατοι σύμμαχοι ο καιρός  για την εποχή αλλά και την περιοχή, οι θεατές που πλημύρισαν τον χώρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βελβεντού και οι 39 τελικά συμμετέχοντες αγωνιζόμενοι. Πρωταγωνιστές της 1η Δεξιοτεχνίας Βελβεντού με διοργανωτή τον Σ.Μ.Α.Β. (Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού) οι συνήθης ύποπτοι, Καραστομπαλίδης, Οικονομίδης και Προδρομίδης έκαστος στην κατηγορία του.  Το παρών έδωσαν και τα δύο κορίτσια του Επάθλου, η Αντωνία Αμπατζίδου με την ασημί BMW Z3  και η Αναστασία Βασιλειάδου με την λευκή Toyota Corolla. Το νέο στην δεξιοτεχνία του Βελβεντού ήταν πως μετά από πολλά χρόνια δήλωσαν συμμετοχή και στην κατηγορία Δ, δηλαδή την κατηγορία με τα «φορτηγάκια».

Περισσότερα...

   

Απονομή Κυπέλλων Βορείου Ελλάδος 2016

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ΟΜΑΕ βράβευσε τους ανθρώπους που ξεχώρισαν στους ελληνικούς αγώνες αυτοκινήτου και στις δεξιοτεχνίες  τη χρονιά που πέρασε. Η τελετή απονομής των Κυπέλλων και Επάθλων στους διακριθέντες αθλητές των αγώνων της Βορείου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 03 Μαρτίου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Αρχικά προβλήθηκαν δύο βίντεο, ένα που αφορούσε στους ανερχόμενους και πάλι αγώνες καρτ και ένα δεύτερο που αφορούσε στους αγώνες αυτοκινήτου.  Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο γενικός γραμματέας της ΟΜΑΕ κ. Καρκάνης ο οποίος παρακάλεσε όλους σε ενός λεπτού σιγή καθώς ήταν τα σαράντα από την ημέρα θανάτου του Αντώνη Παρταλιού.

Περισσότερα...

   

Μοναδική ευκαιρία προβολής

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης στα πλαίσια του 4ου  Tuning Show 2017 το οποίο θα διεξαχθεί στους χώρους της Διεθνής ΄Έκθεσης Θεσσαλονίκης (Παρασκευή 19 με Κυριακή 21 Μαΐου) θα λειτουργήσει περίπτερο προβάλλοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό αλλά και τις δραστηριότητες του ομίλου που αφορούν στο φετινό αγωνιστικό καλεντάρι. Ο Όμιλος εξασφάλισε 30% έκπτωση στην αρχική τιμή (δηλαδή 550€ από 800€) για όσους θέλουν να προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους στο περίπτερό του. Επιπροσθέτως όσες ανήκουν στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης μπορούν να επωφεληθούν της επιδότησης των 400€ που σημαίνει πως η τελική τιμή για το τριήμερο διαμορφώνεται στα 150€. Την Τετάρτη 1 Μαρτίου και ώρα 20.30 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συγκέντρωση στα γραφεία του Α.Ο.Θ. στον ημιώροφο του Περίπτερο 15 της Δ.Ε.Θ. (είσοδος από την Βόρεια Πύλη) ώστε να ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι για τις λεπτομέρειες που αφορούν σε αυτήν την μοναδική προσφορά. Υπόψη πως η φυσική παρουσία είναι απαραίτητη για την δήλωση ενδιαφέροντος και συμμετοχής σε αυτό το μοναδικό πρόγραμμα επιδότησης. Πληροφορίες στο 6984315161 κ. Λάζαρος Αγοραστός και 6948604342 κ. Σταύρος Μαράτος.

Από το Δ.Σ. του Α.Ο.Θ.

   

Σελίδα 10 από 113

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>