LIVE RADIO SOAAVE 2017


ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 

LIVE CHAT

13η Δεξιοτεχνία Πτολεμαϊδας

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Η καρδιά των αγωνιζομένων και φίλων των Δεξιοτεχνιών Αυτοκινήτου χτυπάει την Κυριακή 03 Απριλίου στην πόλη της Πτολεμαΐδας όπου στον χώρο της εμποροπανήγυρης, στις Τεχνικές Σχολές της Πτολεμαΐδας θα διεξαχθεί η 13η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτου. Η λέσχη αντιλαμβανόμενη πως η προβολή του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε οποιαδήποτε έκφανσή του είναι υποχρέωση όλων προσκάλεσε όπως και το 2010 τον Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. για να καλύψει ζωντανά τον αγώνα της. Όσοι, άτυχοι, από εσάς δεν μπορείτε να παραβρεθείτε την Κυριακή στον αγώνα μπορείτε συνδεθείτε στο www.soaave.gr και να τον παρακολουθήσετε διαδικτυακά και ζωντανά από το Ραδιο – TV του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε.

 

Περισσότερα...

   

Αποφάσεις κοινής συνεδρίασης Ο.Μ.Α.Ε. - ΕΘ.Ε.Π.Α.

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ

Αποφάσεις κοινής συνεδρίασης Ο.Μ.Α.Ε. - ΕΘ.Ε.Π.Α.

Την Τρίτη 29 Μαρτίου οι διοικήσεις της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος στην οποία εκπροσωπούνται οι διοργανώτριες Λέσχες καθώς και της Εθνικής Επιτροπής Αγώνων όπου εκπροσωπούνται ο Σ.Ο.Α.Α. και ο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε., συνεδρίασαν από κοινού με αντικείμενο το μέλλον του 47ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Από την κοινή συνεδρίαση προέκυψαν τα εξής:

Περισσότερα...

   

4o Rally Sprint ΟΘΡΥΣ

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου διοργανώνει το 4o Rally Sprint ΟΘΡΥΣ στις 9 και 10 Απριλίου 2011 στην περιοχή Αλμυρού του Ν. Μαγνησίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ασφάλτινη διαδρομή μήκους 15 χλμ στο πανέμορφο βουνό της ΟΘΡΥΣ υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμυρού λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πόλη του Αλμυρού. Ο αγώνας μετράει στο Κύπελλο Ασφάλτινων Rally Σπρίντ

Περισσότερα...

   

Παροχή ειδικής αθλητικής αναγνώρισης στην ΑΜΟΤΟΕ

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ

 

Με απόφαση του υπουργού πολιτισμού, χορηγήθηκε ειδική αθλητική αναγνώριση στην ΑΜΟΤΟΕ για το άθλημα του δικύκλου - μοτοσυκλέτας.
Η αναγνώριση έρχεται ύστερα από μια μακρόχρονη προσπάθεια της ΑΜΟΤΟΕ, σε όλα τα επίπεδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το άθλημα -πλέον- της μοτοσυκλέτας κατατάσσεται στην κατηγορία Ε’ «Αθλήματα Ιδιωτικής Πρωτοβουλίας με Αθλητική Αναγνώριση» κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν δικαιούνται κανενός είδους κρατική επιχορήγηση.

   

17ο rally ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ι. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Έναρξη εγγραφών συμμετοχής

Δευτέρα   21   Μαρτίου 2011

Λήξη εγγραφών συμμετοχής

Τετάρτη   9     Απριλίου 2011 ώρα 22:00

Διανομή βιβλίου Διαδρομής (Road Book)

Πέμπτη    10    Απριλίου 2011

Περισσότερα...

   

17ο ράλι Φίλιππος Συνεντευξη τυπου

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου, η ΛΑΒεροιας στο ξενοδοχείο Βίλα Ελιά παρουσία δημοσιογράφων του τοπικού και ευρύτερου ειδικού τύπου, του Αλυτάρχη του αγώνα, εκπροσώπων των συνδέσμων οδηγών αγώνων Σοαα και Σοααβε, συζήτησαν τα του 17ου ράλι Φίλιππος και παρουσίασαν το road book του αγώνα που θα διοργανώσει η λέσχη στις 16-17 Απριλίου.

Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο πανελλήνιο κύπελλο ασφάλτου και θα διεξαχθεί στις παρυφές των Πιερίων και του Βερμίου σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης της Βέροιας. Συζητήθηκαν τα διαδικαστικά του αγώνα (ασφάλεια-παροχές-κάλυψη του αγώνα από μέσα μαζικής ενημέρωσης). Ο αγώνας θα κινηθεί στα περσινά πλαίσια σε μια διαφορετική όμως λόγο των γνωστών προβλημάτων (οικονομικών) κατάσταση, για τον λόγο αυτό η ΛΑΒεροιας κινείται σε συνεργασία με τους χορηγούς και τις αρχές της πόλης για να διοργανώσει άλλον ένα πετυχημένο αγώνα και να περάσει τις εξετάσεις στα μάτια και την κρίση της νέας αρχής του μηχαν-του σπορ που είναι πλέον η ΟΜΑΕ.

Στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων απάντησαν ο πρόεδρος της λέσχης κος Μπιλαδερης Βασίλης και ο Αλυτάρχης του αγώνα κος Μαραντζιδης Παναγιώτης. Τέλος το Δ.Σ της ΛΑΒ προσκάλεσε όλους τους φίλους του αυτοκινήτου να δώσουν το δυναμικό παρόν στο 17ο Ράλλυ Φίλιππος που τόσα χρόνια προσφέρει τις καλύτερες συγκινήσεις τόσο στους θεατές όσο και στους αγωνιζόμενους.

Δ.Τ.

   

Σελίδα 111 από 118

<< Έναρξη < Προηγούμενο 111 112 113 114 115 116 117 118 Επόμενο > Τέλος >>