LIVE RADIO SOAAVE 2017


ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 

LIVE CHAT

11o Ραλλυ Χανίων

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

H αυλαία των αγώνων Ράλλυ και Ράλλυ Σπριντ Κρήτης ξεκινά το Σαβατοκύριακο 9- 10 Απριλίου με  πρώτο αγώνα το 11ο Ράλλυ Χανίων. Η Αθλητική Λέσχη Χανίων (Α.Λ.Α) με γνώμονα την δύσκολη οικονομική κατάσταση, έχει σχεδιάσει ένα εντυπωσιακό και με λίγες οικονομικές απαιτήσεις αγώνα, που περιλαμβάνει 2 επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές, καθώς μία Σούπερ Εδική που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο φιλόξενο χώρο του αεροδρομίου του Μάλεμε μήκους 4,60 χλμ. Η A.Λ.Α Χανίων προσφέρει στα πληρώματα εκτός Κρήτης που θα συμμετέχουν στον αγώνα.

   

13η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ

Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας μετά από απόφαση της ΕΘ.Ε.Π.Α διοργανώνει  της 13η Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου στις 3 Απριλίου  στον χώρο της εμποροπανήγυρης  Πτολεμαίδας Τεχνικές σχολές.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές στη γραμματεία της Α.Λ.Π εώς το Σαββάτο 2 Απριλίου, στον τεχνικό έλεγχο και την Κυριακή 3 Απριλίου έως τις 10:00πμ στη γραμματεία του αγώνα. Το παράβολο συμμετοχής, σύμφωνα με εγκύκλιο της ΕΘ.Ε.Π.Α για τους κατόχους Licenses ανέρχεται στα 60 €.

   

Κοινή συνεδρίαση Ο.Μ.Α.Ε. - ΕΘ.Ε.Π.Α.

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μετά τη ματαίωση του 35ου Ράλλυ Ε.Λ.Π.Α. καθώς και την αναβολή του 33ου Ολυμπιακού Ράλλυ που ήταν προγραμματισμένο για τις 12-13 Μαρτίου, η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος θα συνεδριάσει από κοινού με την Εθνική Επιτροπή Αγώνων Αυτοκινήτου και Καρτ με θέμα το μέλλον του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Περισσότερα...

   

Ματαιώνεται το 35ο Ράλλυ ΕΛΠΑ

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

 

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του 35ου Ράλλυ ΕΛΠΑ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τη ματαίωση του αγώνα. Μετά την απόφαση μη προσμέτρησης του 35ου Ράλλυ ΕΛΠΑ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ, η χάραξη του αγώνα προσαρμόστηκε στις προδιαγραφές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ και οι προετοιμασίες έφτασαν στο στάδιο της ολοκλήρωσης, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν οι απαραίτητες...

Περισσότερα...

   

Δελτίο Τύπου BRT

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί φίλοι και συναθλητές,
στις 19 & 20 Μαρτίου διεξήχθη το επετειακό  40ο Ράλλυ Θερμαϊκού στο οποίο συμμετείχαμε ως πλήρωμα με ένα VW Golf Gti Kit Car με αριθμό συμμετοχής Νο. 3 στις πόρτες.
Η BRT (Beslidis Racing Team) μετά από ένα γεμάτο αγωνιστικές συγκινήσεις Σαββατοκύριακο αισθάνεται την ανάγκη να δώσει συγχαρητήρια στην διοργανώτρια λέσχη Α.Ο.Θ.
Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η εμπειρία μας στο σύνολο της, ήταν εκπληκτική, καθώς ο αγώνας οργανωτικά αλλά και επικοινωνιακά ήταν  κορυφαίος.
Τα μέτρα ασφάλειας ήταν τα πρέπων για έναν αγώνα της κλάσης του Ράλλυ Θερμαϊκού και η προνοητικότητα της οργάνωσης σε ότι αφορά την φύλαξη των επικίνδυνων  σημείων μας εξέπληξε ευχάριστα.
Είμαστε πεπεισμένοι πως ο Α.Ο.Θ. θα συνεχίσει να διοργανώνει αγώνες παρόμοιων υψηλών προδιαγραφών και ευχόμαστε το παράδειγμα να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες διοργανώτριες λέσχες.

Με εκτίμηση
Γιάννης Μπεσλίδης – Χρήστος Νάνος
Beslidis Racing Team

   

Στα κόκκινα…

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Στον κόφτη δούλευε το διαδικτυακό ραδιόφωνο του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. την Κυριακή 20 Μαρτίου κατά την διάρκεια της  ζωντανής κάλυψης του 40ου Ράλλυ Θερμαϊκού. Με την στατιστική «πίτα» της ιστοσελίδας του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. να «χτυπά» κόκκινα και τα hits να υπερβαίνουν τις 52.000, ο σύνδεσμος έπραξε για ακόμα μια φορά το αυτονόητο, την στήριξη δηλαδή και προβολή του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ειδικά των αγώνων αυτοκίνητου ραλλύ.

 

Περισσότερα...

   

Σελίδα 112 από 118

<< Έναρξη < Προηγούμενο 111 112 113 114 115 116 117 118 Επόμενο > Τέλος >>