LIVE RADIO SOAAVE 2017


ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 

LIVE CHAT

17ο Ράλλυ «Φίλιππος» - Παράταση Λήξης Συμμετοχών

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Με γοργούς ρυθμούς «τρέχουν» οι προετοιμασίες για την άρτια και ασφαλή διεξαγωγή του 17ου Ράλλυ «Φίλιππος».  Η αναβάθμιση του αγώνα από Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου σε αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος μπορεί να μην άλλαξε τον σχεδιασμό σίγουρα όμως ανέτρεψε όλες τις προβλέψεις στο θέμα των συμμετοχών. Έτσι η απόφαση της ΕΘΕΠΑ και της ΟΜΑΕ αποδείχθηκε σωστή καθώς υπήρξε αυξημένο ενδιαφέρον ακόμα και από πληρώματα που δεν ακλουθούν ούτε το Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου ούτε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Περισσότερα...

   

17ο Ράλλυ "Φίλιπππος" - Οι Ειδικές Διαδρομές

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μετά την εκκίνηση από Βέροια τα πληρώματα θα κατευθυνθούν νότια προς Πολυδένδρι όπου θα αγωνιστούν στην πρώτη γρήγορη με πολλά πατημένα αλλά και πονηρά σημεία ειδική της ημέρας το «Πολυδένδρι». Αμέσως μετά θα επιστρέψουν Βέροια για το πρώτο Service, από το οποίο θα φύγουν μισή ώρα μετά με κατεύθυνση βορειοδυτικά μέχρι την 2η τεχνικά απαιτητική ειδική διαδρομή του αγώνα το «Κουστοχώρι». Ακολουθεί η επανάληψη της Ε.Δ. «Πολυδένδρι», το Regrouping στην Βέροια και στην συνέχεια η επανάληψη της Ε.Δ. «Κουστοχώρι».  Η προ-άφιξη επιτρέπεται, την ράμπα τερματισμού θα ανέβει το πρώτο αγωνιστικό στις 16.40 στην πλατεία Εληάς. Παρακάτω διαβάστε μια πιο αναλυτική περιγραφή των δύο ειδικών διαδρομών από τους Κωνσταντίνου Χρήστο και Ζάχο Βαγγέλη.

Περισσότερα...

   

Το 17ο Ράλλυ «Φίλιππος» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μετά  την ακύρωση του Ράλλυ ΕΛΠΑ, η ΕΘ.ΕΠ.Α. (Εθνική Επιτροπή Αγώνων) αποφάσισε να αναβαθμίσει δύο αγώνες του Κυπέλλου Ασφάλτου σε αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγώνων Ραλλύ. Ένας από αυτούς είναι το 17ο Ράλλυ «Φίλιππος», ένας αγώνας τον οποίο έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο καλεντάρι του Πανελλήνιου Κυπέλλου Ασφάλτου, εκτός από το 2009 όταν για πρώτη φορά προσμέτρησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.  Ποια είναι όμως η Λ.Α.Β., η διοργανώτρια Λέσχη; Ποιος είναι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα; Ποια είναι η ταυτότητα του αγώνα;

Περισσότερα...

   

11o Ράλλυ Χανίων

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Με τη συμμετοχή είκοσι πέντε πληρωμάτων, θα πραγματοποιηθεί το 11ο Rally Χανίων, πρώτος αγώνας της χρονιάς για το Κύπελλο οδηγών – συνοδηγών Rally Sprint Κρήτης, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 9 και 10 Απριλίου. Ο αγώνας διοργανώνετε από την Α. Λ. Α. Χανίων. Το Σάββατο το πρωί, από τις 9:00 μέχρι τις 12:00, θα πραγματοποιηθεί ο τεχνικός και διοικητικός έλεγχος στο...

Περισσότερα...

   

17ο Ράλλυ Φίλιππος: Δελτίο Τύπου Νο2

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Οι προετοιμασίες για το 17ο Ράλλυ Φίλιππος εντείνονται μετά την απόφαση της ΕΘ.Ε.Π.Α. να εντάξει τον αγώνα στο πρόγραμμα του 47ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Η διοίκηση της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας στο πλαίσιο αυτό με χαρά ανακοινώνει πως παρέχεται σε όσους αγωνιζόμενους επιθυμούν να ταξιδέψουν από την Αθήνα, αυτοκινητάμαξα στην προνομιακή τιμή των 60 ευρώ για κάθε αυτοκίνητο. Η παροχή αφορά αγωνιστικά αυτοκίνητα και μόνο και όσοι επιθυμούν μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Βασίλη Μπιλαδέρη στο τηλέφωνο 6977 354 180.
Υπενθυμίζεται πως η Λέσχη έχει φροντίσει ώστε να υπάρχουν ειδικές τιμές στα ξενοδοχεία της περιοχής και η σχετική λίστα είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Λέσχης στη διεύθυνση www.lav.gr. Εκεί υπάρχει και πίνακας προσωρινών συμμετοχών προς ενημέρωση κοινού και αγωνιζομένων.
   

13η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας - Χρόνο ημέρας ο Καρατσομπαλίδης

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Με 33 συμμετοχές διεξήχθη η πρώτη δεξιοτεχνία του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος για το 2011, στην Πτολεμαΐδα την Κυριακή 3 Απριλίου. Κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας, οι ισχυροί άνεμοι που άρχισαν να πνέουν από το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή, οι οποίοι όμως δεν στάθηκαν εμπόδιο στις πολλές  εκατοντάδες  θεατές που κατέκλυσαν τον χώρο διεξαγωγής του αγώνα. Από την άλλη όσοι δεν μπόρεσαν να έρθουν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλη την δεξιοτεχνία με ήχο και εικόνα από το διαδικτυακό Ράδιο –TV του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΟΤΧΝΙΑΣ

Περισσότερα...

   

Σελίδα 112 από 120

<< Έναρξη < Προηγούμενο 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Επόμενο > Τέλος >>