LIVE RADIO SOAAVE 2017


ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 

LIVE CHAT

Ματαιώνεται το 35ο Ράλλυ ΕΛΠΑ

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

 

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του 35ου Ράλλυ ΕΛΠΑ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τη ματαίωση του αγώνα. Μετά την απόφαση μη προσμέτρησης του 35ου Ράλλυ ΕΛΠΑ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ, η χάραξη του αγώνα προσαρμόστηκε στις προδιαγραφές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ και οι προετοιμασίες έφτασαν στο στάδιο της ολοκλήρωσης, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν οι απαραίτητες...

Περισσότερα...

   

Δελτίο Τύπου BRT

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί φίλοι και συναθλητές,
στις 19 & 20 Μαρτίου διεξήχθη το επετειακό  40ο Ράλλυ Θερμαϊκού στο οποίο συμμετείχαμε ως πλήρωμα με ένα VW Golf Gti Kit Car με αριθμό συμμετοχής Νο. 3 στις πόρτες.
Η BRT (Beslidis Racing Team) μετά από ένα γεμάτο αγωνιστικές συγκινήσεις Σαββατοκύριακο αισθάνεται την ανάγκη να δώσει συγχαρητήρια στην διοργανώτρια λέσχη Α.Ο.Θ.
Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η εμπειρία μας στο σύνολο της, ήταν εκπληκτική, καθώς ο αγώνας οργανωτικά αλλά και επικοινωνιακά ήταν  κορυφαίος.
Τα μέτρα ασφάλειας ήταν τα πρέπων για έναν αγώνα της κλάσης του Ράλλυ Θερμαϊκού και η προνοητικότητα της οργάνωσης σε ότι αφορά την φύλαξη των επικίνδυνων  σημείων μας εξέπληξε ευχάριστα.
Είμαστε πεπεισμένοι πως ο Α.Ο.Θ. θα συνεχίσει να διοργανώνει αγώνες παρόμοιων υψηλών προδιαγραφών και ευχόμαστε το παράδειγμα να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες διοργανώτριες λέσχες.

Με εκτίμηση
Γιάννης Μπεσλίδης – Χρήστος Νάνος
Beslidis Racing Team

   

Στα κόκκινα…

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Στον κόφτη δούλευε το διαδικτυακό ραδιόφωνο του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. την Κυριακή 20 Μαρτίου κατά την διάρκεια της  ζωντανής κάλυψης του 40ου Ράλλυ Θερμαϊκού. Με την στατιστική «πίτα» της ιστοσελίδας του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. να «χτυπά» κόκκινα και τα hits να υπερβαίνουν τις 52.000, ο σύνδεσμος έπραξε για ακόμα μια φορά το αυτονόητο, την στήριξη δηλαδή και προβολή του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ειδικά των αγώνων αυτοκίνητου ραλλύ.

 

Περισσότερα...

   

35ο Ράλλυ ΕΛΠΑ: Αντίστροφη μέτρηση

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

 

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το 35ο Ράλλυ ΕΛΠΑ, με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ για το 2011. Την Τετάρτη 23 Μαρτίου λήγει η προθεσμία για δήλωση συμμετοχής, με το παράβολο για τη μία ημέρα να έχει οριστεί στα 450 ευρώ και για το σύνολο του διήμερου αγώνα στα 700 ευρώ αντίστοιχα.

Περισσότερα...

   

Εργαστηριακή εξέταση καυσίμων

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Εθνική Επιτροπή Αγώνων ανακοινώνει πως αναμένονται τα αποτελέσματα της εξέτασης δειγμάτων καυσίμου όπως αυτά συνελέγησαν από αγωνιστικά αυτοκίνητα μετά την Ανάβαση Σχίνου. Συγκεκριμένα η δειγματοληψία έγινε στα αυτοκίνητα

Περισσότερα...

   

40ο Ράλλυ Θερμαϊκού - Νικητές οι Καραβασίλης - Κολλαράς

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Νικητές οι Καραβασίλης - Κολλαράς

Τεχνικός Έλεγχος



Με τα 27 από τα 28 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή να περνούν επιτυχώς τον τεχνικό έλεγχος το 40ο Ράλλυ Θερμαϊκού μπήκε το Σάββατο 19 Μαρτίου στην τελική ευθεία. Η επιλογή να συγκεντρωθεί όλη η οργάνωση του αγώνα (τεχνικός έλεγχος, service park κτλ) στο προαύλιο του Λυκείου Αρναίας αποδείχτηκε σωστή καθώς τα πληρώματα εγκατασταθήκαν από το πρωί του Σαββάτου χωρίς ανάγκη να μετακινηθούν μέχρι την λήξη του αγώνα. Μελανό σημείο ο καιρός ο οποίος δεν έκανε τελικά την χάρη σε οργανωτές και πληρώματα. Έτσι η χρήση βρόχινων ελαστικών ήταν, με τις παρούσες συνθήκες στον Χολομώντα, επιβεβλημένη.

Πανηγυρική Εκκίνηση


Πανηγυρική και επετειακή, ήταν η εκκίνηση του 40ου Ράλλυ Θερμαϊκού. Τα πληρώματα είδαν την σημαία εκκίνησης δίπλα από το δημαρχείο και επέστρεψαν στο Λύκειο Αρναίας όπου ήταν εγκατεστημένη όλη η οργάνωση του αγώνα. Μετά την πανηγυρική εκκίνηση  ακολούθησε δεξίωση προς τιμή των αγωνιζομένων με εδέσματα και τοπικά προϊόντα προσφορά του Συλλόγου Εμπόρων Αρναίας. Λόγω βροχής αυτή μεταφέρθηκε από το προαύλιο του Λυκείου στο γυμναστήριο, δίνοντας την ευκαιρία στην οργάνωση να διεξάγει 5λεπτο αγώνα μπάσκετ μεταξύ οδηγών και συνοδηγών. Νικητές μετά από σκληρή μάχη αναδείχθηκαν οι οδηγοί με σκορ 5-2.

 

Περισσότερα...

   

Σελίδα 115 από 120

<< Έναρξη < Προηγούμενο 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Επόμενο > Τέλος >>