LIVE RADIO SOAAVE 2017


ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 

LIVE CHAT

40o Ράλλυ Θερμαϊκού - Τεχνικός Έλεγχος

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Με τα 27 από τα 28 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή να περνούν επιτυχώς τον τεχνικό έλεγχος το 40ο Ράλλυ Θερμαϊκού μπήκε πλέον στην τελική ευθεία. Η επιλογή να συγκεντρωθεί όλη η οργάνωση του αγώνα (τεχνικός έλεγχος, service park κτλ) στο προαύλιο του Λυκείου Αρναίας αποδείχτηκε σωστή καθώς τα πληρώματα εγκατασταθήκαν από το πρωί του Σαββάτου χωρίς ανάγκη να μετακινηθούν μέχρι την Κυριακή αφού γίνει και η απονομή των Κυπέλλων.

Μοναδικό μελανό σημείο ο καιρός ο οποίος δεν έκανε τελικά την χάρη σε οργανωτές και πληρώματα. Έτσι η χρήση βρόχινων ελαστικών είναι, με τις παρούσες συνθήκες στον Χολομώντα, επιβεβλημένη.

Στη συνέχεια σειρά έχει η πανηγυρική εκκίνηση, η οποία θα γίνει όπως και πέρσι μπροστά από το δημαρχείο της Αρναίας στις 7.30 μ.μ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η προσέλευση των θεατών με αυτοκίνητο στις ειδικές διαδρομές επιτρέπεται 90 λεπτά πριν την εκκίνηση του πρώτου αγωνιστικού και πάντα με την φορά της ειδικής.

Όσοι δεν μπορείτε να ζήσετε από κοντά τις έντονες μάχες τις αυριανής ημέρας, δεν έχετε παρά να συνδεθείτε στο www.soaave.gr και να παρακολουθήσετε τον αγώνα ζωντανά.

Περισσότερα...

   

Ράλλυ Θερμαϊκού – 40 χρόνια ιστορία

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Οι μέρες πλησιάζουν και τα βλέμματα όλων όσων ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό έχουν στραφεί στα Βόρεια του νομού Χαλκιδικής και συγκεκριμένα στον Χολομώντα. Την Κυριακή 20 Μαρτίου ξεκινάει η αγωνιστική χρονιά στην Βόρεια Ελλάδα με το επετειακό Ράλλυ Θερμαϊκού να κλείνει τα 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα δρώμενα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.  Τον αγώνα θυμόμαστε από το 1969 έως και το 2004 να προσμετρά στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ραλλύ  και ανοίγει πολλές φορές την αυλαία του Πρωταθλήματος. Τον θυμόμαστε σε ασφάλτινες αλλά και σε χωμάτινες επιφάνειες, με 20 συμμετοχές αλλά και με 82. Φέτος, παρά τις συγκυρίες,  τα πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή είναι 28 μεν πολύ ενδιαφέροντα δε.

Περισσότερα...

   

Ράλλυ Ακρόπολις: Η νέα ταυτότητα

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, έναν υπερσύγχρονο χώρο όπου ήδη φιλοξενούνται περισσότερα από 100 αυτοκίνητα παραγωγής μεταξύ 1895 και 1980, δόθηκε νωρίτερα μία ακόμα προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου για το Ράλλυ Ακρόπολις.

 

Περισσότερα...

   

Ταυτότητες κριτών / στελεχών της ΟΜΑΕ

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ

Γνωστοποιούμε σε όλους τους κριτές και στελέχη του μηχανοκίνητου αθλητισμού ότι η ισχύς των πτυχίων / ταυτοτήτων που είχαν εκδοθεί από την ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ έχει λήξει και πρέπει να συμπεριληφθούν στα μητρώα κριτών/στελεχών της ΟΜΑΕ προκειμένου να εφοδιασθούν με πτυχία/ ταυτότητες της ΟΜΑΕ/ΕΘΕΠΑ.
Για την ανανέωση των πτυχίων απαιτούνται:
1. Να υποβληθεί η αίτηση που επισυνάπτεται
2. Να καταβληθεί στην ΟΜΑΕ το ποσό των 30 €

Στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις,

Για την ΟΜΑΕ/ΕΘΕΠΑ,

   

40ο Ράλλυ Θερμαϊκού – 28 συμμετοχές

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Με 28 συμμετοχές θα διεξαχθεί τελικά το γιορτινό 40ο Ράλλυ Θερμαϊκού στις 19 & 20 Μαρτίου στα ορεινά της Χαλκιδικής. Ο αγώνας, με έδρα την Αρναία Χαλκιδικής προσμετρά στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος και  ουσιαστικά ανοίγει την αγωνιστική αυλαία των ελληνικών αγώνων ραλλύ, μετά την αναβολή του Ράλλυ Ολυμπιακού.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

   

1ος Αγώνας Ταχύτητας Τρίπολη: Αποτελέσματα

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Με θέαμα, ένταση και ανταγωνισμό ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας. Η Start Line διοργάνωσε τον πρώτο φετινό αγώνα στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης με τις 25 συμμετοχές να συνθέτουν μια εικόνα που ταιριάζει στη δύσκολη οικονομικά, συγκυρία της εποχής. Παρόλα αυτά δεν έλειψαν τα θετικά στοιχεία που εντοπίζονται στην παρουσία των αρκετών θεατών, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν το ιδανικό από πλευράς καιρικών συνθηκών, πρωινό.

Περισσότερα...

   

Σελίδα 117 από 118

<< Έναρξη < Προηγούμενο 111 112 113 114 115 116 117 118 Επόμενο > Τέλος >>