LIVE RADIO SOAAVE 2017


ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 

LIVE CHAT

Ράλλυ Θερμαϊκού – 40 χρόνια ιστορία

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Οι μέρες πλησιάζουν και τα βλέμματα όλων όσων ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό έχουν στραφεί στα Βόρεια του νομού Χαλκιδικής και συγκεκριμένα στον Χολομώντα. Την Κυριακή 20 Μαρτίου ξεκινάει η αγωνιστική χρονιά στην Βόρεια Ελλάδα με το επετειακό Ράλλυ Θερμαϊκού να κλείνει τα 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα δρώμενα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.  Τον αγώνα θυμόμαστε από το 1969 έως και το 2004 να προσμετρά στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ραλλύ  και ανοίγει πολλές φορές την αυλαία του Πρωταθλήματος. Τον θυμόμαστε σε ασφάλτινες αλλά και σε χωμάτινες επιφάνειες, με 20 συμμετοχές αλλά και με 82. Φέτος, παρά τις συγκυρίες,  τα πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή είναι 28 μεν πολύ ενδιαφέροντα δε.

Περισσότερα...

   

Ράλλυ Ακρόπολις: Η νέα ταυτότητα

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, έναν υπερσύγχρονο χώρο όπου ήδη φιλοξενούνται περισσότερα από 100 αυτοκίνητα παραγωγής μεταξύ 1895 και 1980, δόθηκε νωρίτερα μία ακόμα προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου για το Ράλλυ Ακρόπολις.

 

Περισσότερα...

   

Ταυτότητες κριτών / στελεχών της ΟΜΑΕ

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ

Γνωστοποιούμε σε όλους τους κριτές και στελέχη του μηχανοκίνητου αθλητισμού ότι η ισχύς των πτυχίων / ταυτοτήτων που είχαν εκδοθεί από την ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ έχει λήξει και πρέπει να συμπεριληφθούν στα μητρώα κριτών/στελεχών της ΟΜΑΕ προκειμένου να εφοδιασθούν με πτυχία/ ταυτότητες της ΟΜΑΕ/ΕΘΕΠΑ.
Για την ανανέωση των πτυχίων απαιτούνται:
1. Να υποβληθεί η αίτηση που επισυνάπτεται
2. Να καταβληθεί στην ΟΜΑΕ το ποσό των 30 €

Στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις,

Για την ΟΜΑΕ/ΕΘΕΠΑ,

   

40ο Ράλλυ Θερμαϊκού – 28 συμμετοχές

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Με 28 συμμετοχές θα διεξαχθεί τελικά το γιορτινό 40ο Ράλλυ Θερμαϊκού στις 19 & 20 Μαρτίου στα ορεινά της Χαλκιδικής. Ο αγώνας, με έδρα την Αρναία Χαλκιδικής προσμετρά στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος και  ουσιαστικά ανοίγει την αγωνιστική αυλαία των ελληνικών αγώνων ραλλύ, μετά την αναβολή του Ράλλυ Ολυμπιακού.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

   

1ος Αγώνας Ταχύτητας Τρίπολη: Αποτελέσματα

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Με θέαμα, ένταση και ανταγωνισμό ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας. Η Start Line διοργάνωσε τον πρώτο φετινό αγώνα στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης με τις 25 συμμετοχές να συνθέτουν μια εικόνα που ταιριάζει στη δύσκολη οικονομικά, συγκυρία της εποχής. Παρόλα αυτά δεν έλειψαν τα θετικά στοιχεία που εντοπίζονται στην παρουσία των αρκετών θεατών, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν το ιδανικό από πλευράς καιρικών συνθηκών, πρωινό.

Περισσότερα...

   

Σεμινάριο Τεχνικών Εφόρων Αυτοκινήτου

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ

Ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος του Σεμιναρίου Τεχνικών Εφόρων της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ. Σε αυτό συμμετείχαν 20 νέοι δόκιμοι τεχνικοί έφοροι, αριθμός που κρίνεται άκρως ικανοποιητικός.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν αποφασίστηκε η επίσκεψη σε δύο συνεργεία αντιπροσωπειών για καλύτερη και επί τόπου εκπαίδευση, καθώς και μια συνάντηση στην πίστα Kartodromo όπου το αντικείμενο θα είναι οι τεχνικοί κανονισμοί των αγώνων καρτ.

Στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης και εκπαίδευσης των τεχνικών εφόρων το δεύτερο σκέλος του Σεμιναρίου αφορούσε τα άτομα που έχουν ήδη την ιδιότητα των τεχνικών εφόρων. Εκεί η συνάντηση επικεντρώθηκε πάνω σε ζητήματα νέων τεχνολογιών και νέων κανονισμών καθώς και ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων σε συγκεκριμένα και όχι μόνο θέματα.

Να θυμίσουμε πως για τους τεχνικούς εφόρους η συμμετοχή μέσα σε μία διετία σε ένα τουλάχιστον επιμορφωτικό σεμινάριο, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη διατήρηση της αντίστοιχης ιδιότητας (τεχνικού εφόρου ή δόκιμου τεχνικού εφόρου).

Το Σεμινάριο διεξήχθη στα εντευκτήρια της ΕΛΠΑ και η παρακολούθησή του ήταν δωρεάν. Υπεύθυνος Τεχνικός της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ είναι ο κ. Αλέξης Μαραντζίδης.

Σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα, θα διοργανωθεί αντίστοιχο σεμινάριο και στη Θεσσαλονίκη.

   

Σελίδα 123 από 123

<< Έναρξη < Προηγούμενο 121 122 123 Επόμενο > Τέλος >>